betapa teruk nye..이게 뭐야?

Salam everyone..also silent reader yg ku cintai..=p
lama saya tak update blog...bukan malas...tapi teramat busy...erkk..ke buat-buat busy?ahakss...betol3..saya sgt busy....FYP(final year project), midterm test,assignment,mini project and kuiz-kuiz yang tak ada penghujung nye lg. tak tahu bila nk habis sume tue.
pening dengan FYP nie.. literature review kena buat semula,methodology pn kne buat semula...Esok meeting ngan supervisors..Ya ampun Dr.saedi and Prof Suleyman...Literature review and methodology tak start buat pn lg..eheee
tak tahu apa yang saya busy sgt nie..kikiki...

Alhamdulillah, Lab 4 dah habis minggu lepas..cuma kne hantar lab report je friday nie..tapi sgt tak puas hati. kenapa nak kne ade presentation jugak utk lab nie.lab-lab sebelum nie tak pulak kne present.adoi!!

wajah2 ceria lab dah habis..tp dlm hati masing2..adoi~ project aku tak siap2 lg nie..=p


Namun, disebalik ke'BUSY'an..saya masih ada masa dgn yg tersayang...

OPEN HOUSE




Hang Out
wif Aneez Shafeeqa

wif Arina

i bile mkn mmg bersungguh..kikiki

jadik model jam..lepas jadi model scarf i..

photoshoot model2 Dara.Com..kikiki


Sekian...
nak wat semen plak =p











13 comments:

Sharifah Farah Syed Mokhtar Al-Zawawi said...

Xnak la dara.com. Nk cleo!! Aahah

Affan Ruslan said...

haha. smelah. ada senior tu pun sibuk wat fyp project.
buat tajuk apa?

SiBulan said...

@ fara...
amboi..cloe la plak..
nati2 la..kt klcc ke photoshoot tok cleo..=p

SiBulan said...

@affan..
final year..busy sgt..kdg2 buat2 busy..=p
wat tajuk energy efficiency in wwtp aeration unit...
environmental part..
affan,amik course ape?

shark said...

model2 teruna xdek ker:p
yg ni available jer..

SiBulan said...

eheee..
model teruna xde la..=p

suichi said...

baik2 buat final year project tu yeee~~

suichi said...

baik2 buat final year project tu yeee~~

meera^da cute..*_* said...

FYP FYP!!!! chayok2...

jom wat malam nehhh..mehod method on going!

SiBulan said...

@suichi
okie..
thanks =)

SiBulan said...

@meera
jom2..malam nie wat report lab dlu..
ehee

hwaiting!

yebbit + . + said...

eh eh, saye kenal aneez tu. tu gf fad kn?

SiBulan said...

@yebbit..
aah,knal ek?
knl ktne?
dia kwn skol sy

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers