LEGA kah?

Salam silent readers...

12.41am...21/10/10...sudah 1 jam saya bangun dari tidur...Hari nie,masih lagi bukan hari kebebasan saya.walaupun final report sudah dihantar.esak masih lagi berlambert.lambert tugasan yang harus di selesaikan. awat la ayat i 'skema' sangat nie.Hahaha.

Hah! rase sgt lega bila semua kerja-kerja FYP sudah di hantar selepas 3 kali report itu terpaksa di 'edit'. cuma tunggu utk presentation saja..3 malam tak tido sbb bertungkus-lumus menyiapkan final report . tak pernah lg saya serius macam nie.Hahaha.
hanya tido 3 jam  sehari.bangun pegi class.kdg2 mamai. nasib baik ingt gak nak mandi.Hahaha.
Petang td lps hantar report sy keluar makan ngan ehemm2..ehee TIPU!!..ngan rumate je kat Wangsa Walk.
Kami ingt nak tgk wayang.tapi survey punye survey. tak ade muvi yg menarik hari nie. so, kami pergi makan saja. sebab seharian hari nie tak makan.

Semalam pukul 6pagi baru dpt tido. lepas hantar email kat Prof sy terus tido.pukul 8 bangun pergi lab. ade matlab test. then, balik bilik dpt email dr Dr.Saedi yg suruh sy edit lg final draft. so, saya edit sampai kul 1.
Curik2 tido 30min. bangun solat zohor dan terus pergi selesaikan kerja2 printing ang binding.Huff~~
Ape yg boleh saya cakap...LEGA~

Maklum la,seharian tak makan. semua makanan memang tak tgl sisa pun.Hahaha

rumatetoo~~

Rice,Kerabu mangga and Tomyam prawn.
Manggo Sticky Rice
Both my Fav.=P

Balik bilik terus tido~~~
nie baru bangun buka buku. esk ada 2 kuiz,presentation lab dan kene hantar mini project matlab.
adoi~~~
tak habis2 lagi rupenye kekangan ku.
hahaha

6 comments:

Dark Half said...

kesedapan tahap tertinggi nampak jelas di situ...aummmm

SiBulan said...

@ dark half
taw xpe..kebuluran i taw.
ahakss

aibaks said...

mek...manggo stick rice.. hmm..best ka? kt ne tuh klu aibaks nak try?

SiBulan said...

@aibaks
manggo sticky rice..best2!
recommended! ehee
mek g mkn kt wangsa walk kt wangsa maju. name restoran tue manggo chill.
kt tmpt lain xtaw la ade ke x..
nie mkanan thai.
rasenye ade kt restoran thai..
ehee

aibaks said...

yeke? wangsa maju jerk? dekat sangat tuh dari kota damansara.. tapi nak ke sana tuh leceh skit.. jem kat greenwood.. uhuhu..

tak pe.. nanti aibaks try gi sane..
MANGGO CHILL yerk name nyer..

SiBulan said...

@aibaks
kne throughout greenwood gak ke?
ehee..aah MANGGO CHILL...
selamat mencuba~

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers