Baju Bundle

Baju bundle..ape pendapat korang?korang ok ke pakai baju bundle? bagi Bulan,tak kisah pun pakai baju bundle.  setengah orang tak boleh sebab nak jaga standard..ermm,masing-masing ade pendirian tersendiri tol tak? "tak main la bundle2 nie..taste i Zara,MNG,Padini and bla bla bla.. eheee. depends ek..masing-masing punye rasa. tapi bulan tak..selalu gak dok usha-usha baju bundle kt online. chanteq-chanteq baju-baju bundle nie..kene pandai pilih la.eheee..kadang-kadang pakai baju bundle tak de orang perasan pun baju yang dipakai tue baju bundle..hahaha.

Bulan selalu beli baju secara online.selalu nye baju-baju bundle la yg jadi pilihan. banyak je website yg jual baju-baju bundle.tapi, Bulan nasihatkan kene pandai pilih la website mane yang korang rase boleh dipercayai.
bulan jenis malas kuar.kalo kuar lepak-lepak ngan kawan tue boleh la.tapi nak shopping nie malas sket.sebab malas nak berjalan.hakhakhak.Bulan plak bukan jenis memilih pakai baju mahal.setengah orang tak main la baju below RM50 nie.kalu bulan yang tue la yang di cari. lebih-lebih lagi RM50 tue dpt 2 3 helai.muihihi

kualiti??depend pada si pemakai.cmne korang jaga pakaian korang.kalo beli baju yang beratus-ratus tapi last-last masuk dalam 'abg mesin basuh' pun tarak guna mah..hancuss gak.HAHAHA.

bundle bukan baju je.banyak barang lain lg...mcm seluar,kasut dan banyak lg la.eheee tapi Bulan tak pernah usha-usha barang cenggitu.eheee

setengah org cakap tak boleh percaya sgt dengan online shopping nie. Ya,memang sebagai pengguna kita punye hak masing-masing. dan sebagai peniaga pula tanggungjawab mereka untuk berlaku jujur dengan pelanggan. tol tak?

if sape-sape yang berminat ngan koleksi bundle nie. Bulan ade blog yang bulan slalu terjah. eheee tapi time tak berduit nie gigit jari la tengok baju chanteq-chanteq.huhuhu






Ini bukan baju bundle.eheee


pstttt~~ selamat bershopping.eheee 

9 comments:

padin said...

ahaha ingatkan baju jenama padinno tadi, ekekee

Bulan said...

@padin
ahakkss..lebey kurang la tue..
cume tmbh i je kt blakang.ehee

Mujahadah said...

bundle macam kat reject shop kira aci x?ngeee

Bulan said...

@ mujahadah
yg reject shop tue bkn bundle bulan rase..reject shop tue cam F.O.S..baju branded yg di reject

Gayahspears said...

aku pkai baju rm5 bundle..siap g noreh lagi.. relax ja bulan..kah3

Bulan said...

@gayah
ahakss..aku pn xksh gayah pakai..
lg pn baju bundle nie bukan x elok pn..ade je yg elok..cume name je bundle.
ehee

Shino said...

skali skala, ak pun ade gk cari bju bundle ni...bestnye bju bundle ni sbb die branded tp murh...hehe...cn pun ade jual bju bndle online gk...

http://bundleheaven.blogspot.com/

blog kwn...tlg promot je..hehe...

g0m0k9enDek said...

cik bulan manissss!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers