Hah mmg seliper ko lg Chanteq dari aku!!!

Salam semua.
maaf jika entri nie sedikit kasar. Bulan da fikir byk kali samada nk post kan ke tak.tapi tak pe. nie kali pertama dan terakhir Bulan post. baca la pe yg bulan upload tue..no no no komen.ahakss berlagak diva plak. perghh diva sakit gigi.Bulan tak faham Kenapa?Mengapa?. bukan baru je taw bende nie jadi..dah lame...ermmm sedih.sgt sedih. saya blogging nk cari kawan bukan lawan atau musuh.

klik utk tumbesaran.

nie bukan kali pertama.sebelum nie dah byk kali.tapi Bulan ignore je..malas nak amik tahu. tapi kali nie memang bengang la. dulu comment bulan moderatekan skang dah tak lagi..makin galak la dia nk post comment. serious! bulan tak tahu kerja sape. dan tak nak tuduh sape-sape. 

cume bulan boleh cakap kt anon nie. kalo ko berani tunjukkan ko sape sebenarnye. aku janji kalo ko mengaku sape ko.aku benti blog dan delete terus blog nie. facebook skali aku delete. supaya ko puas hati. 

memang aku tak cantik.mungkin ko lg cantik.tapi aku tak pernah nk dengki ngan org org ade boypren aku xde aku x dengki.org ade kete beso aku xde aku xdengki. OKEY???ko tak kenal aku.ko xde hak nak cakap aku gedik ke gatal ke perasan bagus ke perempuan gila publisiti ke! tolong la stop buat kerja bodoh nie..ko tak dapat pape manfaat pun.bg aku pahala ade la.thanks!

psstt~~ tolong sape sape kipas Bulan jap..panas nie panas..on aircon lg bagus!

17 comments:

Afiq Bukhari said...

slm bulan.hehe makin panas nmpaknye alkisah cik anon ni...buat xtahu je sudah.makin dilayan,makin menjadi2..

Bulan said...

@ afiq..
tue la afiq..bulan leh agak keje sape sbnrnye..huhuhu
wat xtaw je ek..

budakkecik said...

sabar yer, bulan...tu mmg ujian org cantik...dakkecik akui bulan mmg cantik.

wat tak tau ajer...yg penting bulan tak kacau org...jagalah anugerah Allah tuh baik2 yer...

bungakuning . said...

sabar cik bulan. wat tak tahu je, kalau di layankan kita yang serabut nanti. asalkan bulan baik baik dengan orang lain dah =P . ignore je yok!

Kami Gembira... said...

sabar dik bulan... org yg suka kutuk dik tuuu sememangnyer jelous... dik memang cun pun... jgn layan.. jadi diri kita lagi baik... Allah sntisa bersama kita... ChiaYOK!!!

Wan_hazel said...

sabar je bulan...tak gune layan..cik anon tu tak de kasih sayang..kan die bcinta ngan selipar dia...selipar die cantek sgt lah kan...biarlah...yang penting kita doakan Tuhan ampunkan dosa dia..Kan lebih baik kan bulan..

najihah sahami said...

aduhh bulan...sabo ek..org comei mmg bnyk dugaan ni..cool k lalink..jgn la smpai delete blog kot...merana i ngn erza kang..xde geng nk pnjat batu caves..haha

caliph shuriken said...

Allah bersama2 org yg sabar ^^

alienelliz said...

pagi td ell pun kena..haha

Firdani said...

lor, pekena mnah 2 nak jeles2 ngan bulan ni..ntah pape je..klu brani gtau la name betol..ye tak?

Gayahspears said...

hak3... kasi kau minum air sejuk suda yank.. kasi cool cket...
lex2 ya... biarkan dia terjun dgn labu-labunya!!! kah3

S.U.R.I.A. said...

eh2..sapa lah wat my bulan camnie..lempang laju gak!!

Bulan said...

thanks korang..
betol2..xgune layan orang cmtue..
btw bulan da taw sape org nye..
ade bende yg dia tak puas hati ngan bulan..
xpe akn diselesaikan dgn cara elok..
thanks korang for da support.

saYuri said...

uish..knape lak nie??ade je yg duk x puas ati..nyampah tol..sabo jelah..yuri p0n pnh kna..taw r kite x howt cm org gilak tuh..wahaha..abaikn ya bulan..

Pendekar Berkuda said...

ahaks...sian dia...tak yah la sampai nak delete blog...kalau delete fb takpe la...kalau delete blog....tak best dah...:(

okay2...orang yang tulis dengan nick anonymous tu mengalami masalah mental yang kronik...rasa rendah diri yang terlampau2..sekian..hehe...

LilY said...

abaikan jer cik bulan oitt..
mesti die jeles ko lg cntik dr die kot..
lumrah manusia..

go..go..go..!
^_^

HaNTwO said...

sabo jela...han pun pernah kena cmtu gak...xsemua orang suka kita...

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers