2 Hari lagi

Salam Semua

Jumaat...Sabtu

Ahad...sampai UIA..Tak mo!!!!

Tak mo balik!huhuhu

Tak puas lagi cuti.Nak cuti lama-lama.boley??
*wat uia sniri la*ahakss

Minggu depan dah bermula semester baru.Dengan azam baru semangat baru.
Pakwe baru?xde lagi.*im looking for him now*HAHAHA

Final Year Projek tak siap lagi.Duk rumah habuk pun tak jalan.ehee
tue la yg membuatkan sy enjoy duk rumah. berdangdut berpop yeh yeh la.
Langsum tak ingat hape.eheee Balik uia nati kelam kabut la.
orang pun dah tak nampak agaknye.

first week mahu selesaikan segala hutang yang tertunggak dari sem lepas.
selesai semua.saya akan fokus pada study.Blogging??Eh eh eh. mane boley saya
lupa sahabat-sahabat alam maya saya.Tanpa korang sunyi blog saya nie.
Ibarat "segan nak hidup mati tak mahu".erkk betolkah pepatah ini.Tibai aje.
Saya akan tetap berblogging.Jadual sudah diatur.eheee

Semester ini juga semester terakhir buat sahabat-sahabat kesayangan saya.
Farah,Phia,Yanie,Irah,Kak Diyana,Daa. mereka dah nak abes.Saya aje yang masih ade
1 semester lagi.sedeyyy~~ sangat sedey. Sebab tak boley graduate bersama-sama.
Nati saya graduate mesti sorang-sorang.huhuhu s0b s0b s0b.

Tapi takpe mereka tetap dihati. Semoga semester nie dapat saya luangkan masa
bersama-sama mereka ini.Yela,lepas nie ntah bile lagi boley jupa.

Rumate-Rumate

8 comments:

+dieabella+ said...

lorr..uia ke??da habis cuti eg...hehe

S.U.R.I.A. said...

leh datim!!!

Sofiyah said...

hehe.nice post dear...

dont wory everythng gone be fine...
Insyaallh we will be going through this coming semester smoothly....
miss u

najihah sahami said...

yea yea bulan dah nak kena masuk kolej..hahaha..padan muka..cuti i banyak lagi u..

nazirulhazwan~ said...

selamat belajar.fuh.lega da xyah blajaq:P

Gayahspears said...

adat la wahai bualn ku cayam... sob2 sedey jugak la..hihi

laskar rainbow said...

semua sangat cantek;)

Burp said...

UIA Gombak tuh ker? :P

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers