Bajet bagus ke der???

Salam semua

eheee...malam2 nie saja nak membebel.
suke suki gatal tangan nak menaip.ahakss
Dalam jasad yang kesakitan dan emosi tak terkawal
Bulan nk membebel boley???

Korang penah tak ade kawan or family yang jenis
kepala angin or queen/king control or bajet bagus??
ke skang mmg berkawan ngan org mcm tue???

Jenis yang nak orang ikut kepala dia je.
semua dia buat betul.tak de orang boleh bangkang.
lebih-lebih lagi ade 'pak turut' yang menyokong dia dari belakang.
hah! suke la dia sampai kembang montot2 tue.

kalo wat something macam discussion or kerje group.
semua dia nak take over,langsung tak bagi org lain cube.
ala-ala pentingkan diri la.

dan kalo ade orang yang lebih bagus dia tak boleh.
dia akan pertikaikan kerje org tue. maklum la, semua bende yang dia wat bagus kan.
so,kalo org lain lagi bagus dari dia,dia akan jadi kebas montot laksss.ahaksss

Alhamdulillah,setakat nie Bulan tak de kawan yang camnie.
semua jenis humble..cam Bulan gak.ahakss *kembang lobang idum*

kesian ngan orang yang jenis camnie. sebab dia selalu ade kat atas.
tapi once dia jatuh,ofcos dia tak leh nak time kenyataan.
ade pape jalan penyelesaian tak utk org macam nie nak ubah sikap dia??

*Peace*
Kalo bab berposing saya queen control. boley???
Hahahaha

pssttt~~ windu kt mereka nie semua

34 comments:

Idy Saha said...

huhu posing baek punya kan? =)

najihah sahami said...

haha...gatal tgn nak taip ek.ni mish gatal tgn nak komen lak. bolehh?he~bulan pernah jmpe ek org camtu..nk kenal la..nk wat koleksi mmber..hheheh

i am S!L4H.. said...

knape tu sis..ad org wt sis cmtu ke..isk3

Nailofarhazirah said...

sepak laju2 jew org tuh.. ehehehe

Bulan said...

@ idy saha

ahakss..agak la =)

Bulan said...

@ mish

komen mish jgn x komen..
kalo ade award komenter terbyk i bg u.
ahakss

Bulan said...

@ silah

xde la yunk..
saje sis tulis utk ingtan same2. =)

Bulan said...

@ nailofar

ish..xpe ke yunk?

caliph shuriken said...

org cmni kita kna bg knal dgn org yg sama pangai jgak, biar dia rsa tcabar.. lama2 nti dia sdar sndiri yg kwn2 mmg x suka dgn pangai dia ^^

S.U.R.I.A. said...

cik bulan nade2....lallalla

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

BESTNYEE p air terjun.. my fav place tauu:)

krole said...

besala wak..manusia ni dicipta pelbagai ragam,kalo krole...layanzzz je...kalo x layan kang merajuk lak heee~ohyer gmbar wak posing tu mmg cun...le jd model ni ngeee~

MiSs TOrA said...

hehe tora penh jpe org cni tp mmg bkn kwn tora ler mmg skt ati giler lar tp org cni klo dia angin wat tatau je nti dia diam cmtu ler..lg layan lg menjadi la dia =) nwy nice posing hehe

A.D.A.M. said...

memang sungguh geram bila jadi cam tu.

Nismo BluebirD said...

mcm2 ragam org ni..bukan sempurna sgt..susah nk cari yg 100% perfect..yg kuat menipu,kuat menunjuk,kuat membodek,kuat naik angin,kuat makan xpe..senang citer org negatif lagu ni kita kasi advice lol...^^..dia x tau tindakan dia membuatkan org bengang dari kepala sampai ke montot..^^

alienelliz said...

rasanya ad caranya..kita tangkap dia.. pastu ikat dekat pokok yangad kerengga..biarkan badan dia kene gigit..pastu..erhh! letak buaya kat kaki dia..haha ok x bulan??haha

fatin hanani said...

hehe yew2 fatin pnh juga kena grop cm ni..
sorg tu dia nak ambik kat dia semua..
semua dia ja btoi..
idea kita ni mcm slh ja bg dia :D
kdg2 skit hati gak hee

eRza farEeha said...

hye yunk fofular...
sb pnoh la..hehe

NOOR FATIN said...

yg blakang2 pn posing. hik3

♥-- emieysandra --♥ said...

adehh..jauhi la sifat bajer bagus ni, kalau dh jatuh, nk bgn xlarat nnti..huhu ;)

Bulan said...

@ caliph
tol2 setuju!

Bulan said...

@ suria

i nade2 ke?sayams u la.ehee

Bulan said...

@ fifi

jom2!ehee

Bulan said...

@ krole

lantak la dia nk majuk ke..
ehee
leh jd model ek?

Bulan said...

@ tora

aah..xyah layan..bio dia layan sniri.ahaks

Bulan said...

@ adam

geram?sabar dik
bwk bertendang

Bulan said...

@ nismo

kdg2 advice pn xjd..sbb mmg dia da xleh ubah da.huhuhu

Bulan said...

@ alienelliz

xkejam ke cmtue ell?
ehee

Bulan said...

@ fatin hanani

geram kan?rase nk lempang2 je ;)

Bulan said...

@ erza

sowy sayang.bukan salah i..ehee

Bulan said...

@ noor fatin

aahh..tgk sifu dia posing dorang pn same la

Bulan said...

@ emiey

aah..mintak jauh la kan..
semoga kite semua bukan cmtue

Gayahspears said...

jum mandi manda lalink~wakakaka

Bulan said...

@ gayah

jom..aku taw ko lme da tak mndi.ehee

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers