I komen u..U komen i..ok?

Assalamualaikum...

Nampak tak tajuk entri kat atas tue? Desperate sangat bunyi nye kan?Ahakss.Sape?Bulan ke? Hangpa nampak muka cheq macam desperate ka? Oh! No no no.Tak de sampai desperate camtue.Sila faham!

I tak desperate ok!

"Cett! penat aku wat entri tak ade orang komen".kata si Limah.

Cik limah oit.Entri pe yang hang tulis?

"Aku tulis entri punya la best canteq menarik tertarik kau memang da bomb!.tapi tak de gak orang baca."

Mane kau tahu dia tak baca.dia baca la cume dia tak tahu nak komen pe.Ahakss

Tapi kan. pernah terfikir tak. follower-follower nie baca ke tak entri kita?follower sampai ratus2 ribu2. Tapi komen? puluh2 je kan?.Biase la tue. Kalo kita perasan orang yang komen kita adalah orang yang sama. dari satu entri ke satu entri. dari sehari ke sehari. itu menandakan orang itu menyokong @ dlm matsalless nye "support" kita. Betol tak?
So,dengan sendiri.kita akan support dia balik.btol tak? komen entri dia. selalu singgah blog dia. Hidup nie kena saling memberi dan menerima. Baru la adil kan?
Tapi ada gak yang jenis tak tahu nak menghargai pemberian orang. Orang macam nie dah tak boleh nak buat apa.biarkan saja. mungkin keotaian nya sudah terserlah.Ahakss. Gurau je!

Kalo style Bulan la kan. bergantung pada tajuk entri itu.baru Bulan tertarik nak baca. Jalan cerita yang menarik. Contoh: blog Naz. Bulan suka baca entri dia. cara dia penyampaikan sesuatu tue mudah untuk difahami. Plus entrinya bergenrekan lawak dalam serious.

*Bukan blog dia sorang yang Bulan suke, ramai lagi Bulan suka. Tapi nie contoh terdekat la. Jangan ada yang terasa hati ek.Takmo terasa hati dan gadohgadoh ye.Tuhan marah.eheee

Bulan sendiri pun bile time blogwalking tak sempatnye nak membaca entri.Kalu baca dan komen pun time tak de kerja @ time tak blogwalking.

psstt~ hidup biar ikhlas.
pssstt~ kalo tak faham ape yang i tulis jangan komen.nampak sangat tak ikhlas kalo komen gak.ahakss. maklum la demam-demam nie.Fius tak bape nak betol sangat.main tulis je.ahakss

8 comments:

krole said...

suspen je tajuk en3 ni wak..ngeee,wuahhh cam ade bunyi skandal disna ngeee~gurau je heee

najihah sahami said...

haha....meh cnie tgk muke org demam desperate..aihh...u...i follower yg suke komen. hehehe...nak award plisss!!!!

mat dan mina said...

mcm org makan hati je ni...hehehe....
kalau kite ikhlas...org akan nmpak keihklasan dekat blog...
aikkk...hehehe....

tqaAwesome said...

yup! setuju dengan bulan, thts why tqa lagi suke cari kawan daripada follower.

kadang2 follower beribu ribu tapi alahai xde org komen pon. tak syiokk la, org gila2 kumpul follower tapi lagi best2 kumpul kawan :)

My Bloggie ! said...

yup2. sebenarnya blog untuk kita tulis entry. and kpd follower bole la bace entry tu dgn senang hati tapi kita pun mestila support diorang jugak. rajin2 bace entry diorang. komen dgn ikhlas :DD keep it up dear .

~~su manje~~~ said...

walaupun sis bulan x komen dalam en3 su manje...itu no hal coz ia datang dari hati yg ikhlas bukan paksaan.... tak guna kalau komen dgn terpaksa...biar sikit janji ikglas......
no hal ..
happy blogging..
nak gi bulan tanam ubi...
nak jual kat planet pluto ..ekekkekek

Alya_Amor said...

huhu...
janji ikhlas cayam oi..
kdg2 org baca n3 kita cume dia mls nk komen... besalah tu...

but i still komen kan??? so u masih ade peminat setia cam i kan??wakakaka

n!da said...

sokokng2! hidup biar ikhlas. ^^
saye ikhlas ni komen en3 cik bulan.
xexpect balasan pon. tp ade setengah orang igt saye nk balasan. =(.. mcm mane nk btau kt org yg kte komen ikhlas? haihh!

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers