Nak membebel boley???

Membebel jap...



Tetiba terasa blog ni macam bukan lagi pink yang kiut miut. Erkk..color pe ek? silau la plakss.Ahakss
Eceh.Sebab tetiba terasa tajuk blog tak cun chanteq dah. Journey...Life...Love. Perasaan maw tukar tajuk blog.Tengah pikir-pikir nie. Ermm.."Mimpi Bulan"..."tentang Bulan".."datang Bulan"..eehhh!!silap2!.
Boley?Cun tak?ade mcm tuan blog nye cun tak?HAHAHAHA
Tetiba je la, jangan pulak sangka saya nak p tukar tajuk blog ini selagi tiada masa senggang.
Biasalah, hati manusia ni fleksibel.Hari ni tak suka.Esok lusa nak tukar belum tentu lagi.Lusa suke balik.
Spesis gatai!

Membebel lagi...

Ini bukan perasaan tetiba.Tapi memang niat sejak dulu.bercadang nak beli domain untuk blog.
*yeke benda ni domain?saya jahil sket ni*.Tapi sampai sekarang tak berusaha.Hidup tak berusaha, melepas la kan.Peluang dah ada.Tapi engkau lepaskan.Esok lusa kalau naik harga, kerugian pulak.Rugi tak? Rugi tak?
bukan ape...Bulan rasa blog ini belum lagi layak.Biarlah ia kekal berbintikan blogspot dulu.ade rezki berbintikan dotcom plak.macam sahabat-sahabat yang lain.

Membebel lagi...

Luka berdarah di balut kembali.ececece.Sudah pandai sekarang maw pujuk hati sendiri.
Yela, jika bukan saya nak sayangkan diri sendiri, siapa lagi?
Kesedihan bukan untuk di pikirkan.Tapi untuk mencari satu kekuatan.Harus sentiasa berbaik sangka dengan segala keadaan.Yang pasti, ada kebahagiaan di hujung sinar.Harap segala kemusykilan akan terjawab dengan satu jawapan yang pasti.Membuat keputusan berdasarkan teori dan emosi, memang akan memakan diri.
Mungkin di satu sudut saya silap, tapi tak semua kesilapan tu adalah satu kesalahan.
Harap ber'respon'lah walaupun seperti sukar.Hanya dengan berbincang segala persoalan akan terjawab.Itu harapan.Untuk tercapai mencari penyelesaian yang belum pasti.

Membebel lagi...


erkk..Keluar pic plak.eheee

pssttt~ membebel membebel membebel

7 comments:

Anonymous said...

Möchte nur sagen, was für eine große Blog, das Sie hier haben! Ich bin schon ziemlich viel Zeit, aber schließlich entschieden, meine Wertschätzung für Ihre Arbeit zu zeigen! Thumbs up, und halten Sie es weiter!

eRza farEeha said...

tentang bulan!!best!!

Izan Ishak said...

bulan...
kadang2 k.izan pun rasa dah boring nak bukak blog sendiri. ada satu hari tu rasa cam nak quit je dan tutup blog...rasa sedih sgt masa tu~

tp tiba2 ada jgk rasa nak bintikan dia dgn dotcom...hehehe

najihah sahami said...

yunk..p la tukar.. wat nama mish bulan dot com. gempak kot. hahahaha

NOOR FATIN said...

teringin gak nak pakai domain sendiri..hoho

NOOR FATIN said...

teringin gak nak pakai domain sendiri..hoho

ANATI SOKI said...

comel je membebell.. hehehe..blogwakin sini.. smbil jalan2 :)

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers