Rentetan 2010

Salam semua. 2010 sudah sampai ke penghujungnya. Tinggal 2 hari saja lagi untuk menjejakkan kaki ke tahun 2011. Azam tahun nie tak semua dapat dicapai.Jadi dibawa ke tahun berikutnya. *boley gitu ek* 
Dan semestinya 2011 bakal menjadi tahun 'sibuk' Bulan kerana berpulun-pulun menyiapkan final year project. Doakan Bulan yea.Ehee Entri nie agak panjang sikit...So,kalo suda merasa keboringan jangan baca dari sekarang ye. Terus ke shoutbox tinggal pesan.ahakss

2010 banyak meninggalkan kenangan.Manis dan pahit. Kalo hidup asyik manis je tak best gak kan? kepahitan itu mendewasakan kita.Bulan rasa Bulan sudah cukup dewasa untuk mengharungi hidup ini. Dewasa untuk kawin?Ahakss! Belum lagi kot. Banyak benda lagi yang ingin dikejar dan dicapai.


2010 juga banyak menguji Bulan dari segi kesihatan. Alhamdulillah, penyakit itu tidak lagi menyerang. Dan berharap agar ianya lesap terus dari hidup ini. Pasal penyakit tue tak payah Bulan terangkan panjang lebar ek. Sampai sini cukup. *privasi la kata kau kan* 


2010 Alhamdulillah.Sahabat-sahabat senantiasa menyokong dari belakang.Sahabat susah mahupun senang.Mereka tidak pernah membiarkan diri ini menangis sendiri,sakit sendiri,gembira sendiri.

2010 terfikir-fikir adakah diri nie sudah cukup dekat disisi Allah s.w.t???Sembahyang.Alhamdulillah.cukup 5 waktu jika tiada keuzuran. Cukupkah amalan-amalan kita dengan hanya bersolat?Sesunnguhnya,terasa kesal jugak.mane pergi diriku yang dulu *zaman-zaman matrik*. sentiasa dengan Al-Quran selepas sembahyang. Lain taw perasaan bile selepas sembahyang baca Quran dengan tak baca. Sekarang nie pun jarang-jarang pegang Quran. Kalo tak rushing baru lah boleh buka Quran.Alasan je kan?


Nie adalah rentetan gambar 2010


Nie masa pegi main bowling ngan coursemates

Nie gambar masa praktikal.

Kat Hankuk ramyun TS.

nie time pegi UTM skudai

nie dengan songsaeng-nim (korean class)

Masa Lab session.

My family

geng bus sekolah

Truly me.Through out of 2010

Selamat melayan~~

pstt~ lagi 25hari nak masuk 24tahun.Da tua upenye


26 comments:

nazirulhazwan~ said...

cesh, ang sebaye dgn den rupenyer, ingatkan ang lagi tue.hahaha

iris said...

sebaya gak....ngehngeh x de la aq tua lg kot...hepi besday in advance :)

Bulan said...

@ naz
cett.muka den nampak tua ka?cute cmnie ang ckp den lg tua dr ang?
ahakss

Bulan said...

@iris
ahakss..xpe yg tua usia.jiwa muda lg ;=

miss hunnybunny said...

don't worry sis..still nampak cumil lagi.hehe...

caliph shuriken said...

uikk.. adik beradik semua pompuan ka?

nadzirah aqilah said...

sayam.. u pernah sampai UTM skudai yea.. nape x gtau.. bleh jumpa.. hehehe..

mat dan mina said...

pe2 pun....kesilapan 2010....boleh dijadikan panduan dan pengajaran di 2011....hehehehe...

p/s: comel anak anak dara dlm MY FAMILY tu...hehehe

Iena farina said...

adatlah resam kehidupan..ada manis dan ada pahitnyer...semua itu akan mematangkan perjalanan hidup kita :)

ada job baru utk anda

http://permataalza.blogspot.com/2010/12/segmen-kamilah-blogger-2011.html

iszieylyanziy said...

wah2x,,menghitung hari tue ye??opsss :)

Bulan said...

@ miss hunnybunny
sis cumil hunny pun cumil =p

Bulan said...

@ caliph
uiks..aah sume pompuan

Bulan said...

@ nazhirah
da lame la yunk.sblm stat blogging lg. mse tue x knal lg u yum.ehee

Bulan said...

@ mat dan mina
betoi3!eheee tue yg mendewasakan kita kan?

Bulan said...

@kak iena
tol3 kak.ehee
adess job lg?nati bulan wat k.
pending lu leh.kesihatan tak mengizinkan nie

Bulan said...

@ is
syyhhh!nati org dengar.ahakss

Atia Adina said...

semoga 2011 lebih ceria...

laskar rainbow said...

yehaaaa! semoga tahun 2010 memberi seribu erti =)

rizwan's sweetheart said...

moga 2011 menjanjikan kehidupan yang lebih baik lagi

tqaAwesome said...

eh bulan, tertarik la dgn hankuk ramyun tu? kat time square ke???
kat mne2? floor bape? sedap tak? jual ape? ramyun jeke?
eh eksaited pulak

~~su manje~~~ said...

nice...jelous nie..
nanti su pun buat gak lah dalam post su manje...ekekekkek
leh tak nak kopi pes tajuk sis bulan nie tajuk je bukan isinya...

Bulan said...

@ atia
thanks atia ;)

Bulan said...

@ laskar rainbow
thanks yunk!

Bulan said...

@ rizwan's sweetheart
thanks darl ;)

Bulan said...

@tqa
aah kt times square.ground floor xsilap.lupe dah.ehee
sume makanan korean ade.mcm2 ramyun.ehee dukkugi ade..ice red bean ade..bimbibap ade.mcm2!

Bulan said...

@ su manja

boleh syg. copy la.ehee

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers