Saya...Awak

Everything happens for a reason, 
people change so that you can learn to let it go, 
things go wrong so you can appreciate them when they're right, 
and 
sometimes good things fall apart so better things can come together.


" awak berubah tentu ade sebab kan?saya tak tahu kenapa dan saya tak nak tahu. kerana ia mungkin melukakan saya lagi. awak semakin jauh dengan saya sekarang.jauh berbeza dari dulu. tapi saya tetap sama.sebab saya sayang awak. itu yang saya tahu. jika awak pergi dari hidup saya. saya akan terima kenyataan itu.sebab sekarang saya belajar untuk terima segala kemungkinan dari awak"

"saya tak pandai nak tunjuk sayang saya pada awak.tak tahu caranye.saya call saya message tue saja saya tahu.tapi awak masih tak faham-faham atau mungkin buat-buat tak faham.tak pe.jangan sebut ape-ape.sebab saya dah faham."

"tak pernah ada janji antara kita.itu yang pasti.saya tahu.awak berhak memilih sesiapa pun.saya tak paksa.kita tetap kawan sampai bila-bila.saya sayang awak sebagai sahabat."

"tapi sebelum awak pergi.datang la senyum pada saya.sebab awak pernah janji akan senyum pada saya kan?saya tunggu sebab saya sayang awak"

pstt~ bukan entri emo..bukan entri jiwang.betol! ini luahan hati yang suda lame terbuku. bak kata Gayah."aku sampahkan semuanya di sini." dan pasnie tiade ape yg perlu difikirkan lagi sebab aku sudah membuangkan ia di sini.

9 comments:

dak eina said...

ifa........ nk oyak jiwo jugak... tett!! jgn sedih2 k! :P

kakchik@ella said...

mmm looks like u have a very positif mind. Bagus dik!! akak suka. hehe ..

Bulan said...

@ dak eina

tettt! sayang kamu =p

Bulan said...

@ kak chik

we shud rite?to make us feel better :)

iszieylyanziy said...

like this,,sbb nga rasa bnd y sme,,

Atika Natasha said...

alahai..awat ni cek sedih2 nih..hehe..
ika ade 1 ayat besh..
"mmg sdih kal0 0rg kite syg tak syg kite tp lagi sedih kal0 kite sy 0rg tp die taktau yg kite syg die.."hhihi

Bulan said...

@ isz
luahkan..then u will feel better than before ;)

Bulan said...

@ atika natasha

cam same je mksd nye.ehee

norh said...

yup, agree..everything happen for a reason..

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers