Bebelan untuk hari ini

salam semua. sedar tak sedar dah hari khamis kan. rase semalam baru je hari isnin. hari-hari ade kelas. hari- hari habiskan masa dengan blogwalking study buat project. hari -hari makan tomyam. semakin hari rasa diri semakin malas.ahakss.

terfikir plak weekend nie nak buat apa. kalu last 4 week hari tue asyik kuar je meronggeng. Tapi weekend nie tak ada plan nak kuar pulak. Tak ade orang nak ajak Bulan kuar dating ke?

hari nie ade kelas cell and tissue.Huh! sangat tak suke.Bukan tak suke lecturer tapi tak suke student dalam kelas tue. pelik betol la. Bulan masuk dulu duduk depan, dia cakap tue tempat dia. Maklum la,selalu nye dia yang duduk tempat tue. Ntah nape tah,tetibe Bulan terdatang awal ke kelas. Then duduk la tempat tue. Nak kata tempat tue ada name dia,tak ada pun. Check-check gak kot kot ada tanda yang membuktikan tempat tue milik mutlak dia. Dah la baru junior,tak reti nak hormat langsung senior. *kantoi aku sekelas ngan junior.ahakss*


korang penah tengok tak orang bwk laptop sambil berjalan. Pernah kan? orang beronline sambil berjalan?siap YM lagi tuh! pastue langgar orang. Sape orang yang dia langgar tue? Teka la. Argghhh! geram giler. rase nak lempang lelaju je budak tue. Dia dah la besar langgor plak orang kecik yang macam i nih! sakit taw! cakap 'sorry' or 'maaf' pun tak!

sabar sabar Nazifa Mohd Zali.oppss tersebut name penoh laks.Eheee. Yanie (classmate) cakap i nie seorang yang cool. Cool ke? kadang kadang terbakar gak. tapi tak de la sampai nak marah marah. Hari nie pergi kelas pakai sunglass. Perghh nie baru COOL. *tipu je* sebab mata lebam sembab. Nak marah semalam. tapi tak terluah. Nangis je la sampai tertido. So,tengahari nie memang mengantok sesangat. Tahap cipan! Cipan tak mengantok macam nie kot.
nie keje untuk weekend nie. 2Hari 2Malam. senyap sunyi la blog nie nati

pstttt~ buat highway sendiri kalo nak berjalan sambil beronline dan ber'YM'.
psttt~ adik adik sila hormat kakak kakak.

18 comments:

ardinihumaira said...

haaa wak kijo wi siap hehe

eRza farEeha said...

ye kak..hehe...
eh..npe sdey yum??

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

eh eh eh, dlm makmal lah:) selamat beraktivitas sis;)

Bulan said...

@ kak mie
haip! menurut perintah!

Bulan said...

@ erza

bagus adik.ahakss
sedey sket2 yum lame2 jd bukit.huhu

Bulan said...

@ fifiey
ehee ok2 dear ;)

emieysandra said...

seyesnye muke bulan, ehehe..
clsmate pn ckp i cool, tp dlm hati spe yg tahu kan..better snyp dr luahkan dan bertmbah skit hti..for me la :)

SYAFIQAH / S said...

di tag tuk wat Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway :)

SYAFIQAH / S said...

di tag tuk wat Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway :)

SYAFIQAH / S said...

di tag tuk wat Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway :)

Bulan said...

@ emieysandra
ahakss.candid.xpasan kwn candid.ehee

Bulan said...

@ syafiqah
thanks dear ;)

.::zaimah::. said...

sabar ye cik bulan..

Bulan said...

@ zaimah

ehee.da sabar nie ;)

Afiq Bukhari said...

alalaalaa tomeynye haha :P

Gayahspears said...

muke seyes!!! takot aku..hahaha

Bulan said...

@ afiq bukhari

u bru taw i tomey?ahakss

Bulan said...

@ gayah

muka je siyes.tapi hati aku cun.ahakss

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers