UPDATE Contest Jelingan Manja:: Perubahan Tarikh Tutup Penyertaan!!!!

Salam Semua

Dengan sukadukacita nye! Bulan mengumumkan tarikh tutup penyertaan "Contest Jelingan Manja" dipendekkan ke tarikh 20hb Januari 2011...

Bukan pe,korang mesti tak sabar nak taw sape menangkan. Lagipun tak sampai 2minggu contest nie. dah hampir 300 penyertaan Bulan terima. Sangat menghargai korang semua. Thanks ye sebab join. Tapi hadiah sikit je. Contestant sangat la ramai. Korang punye jelingan memang giler maut manja lah! Cik Sampah nak pilih pun naik juling mata beliau.Ahakss

Ok,ingat taw tarikh dah berubah ke ---------> 20 January 2011


Korang rase nie jeling ape?manja ke? jelingan lapar?.Ahakss

Korang suka template blog Bulan????
please vote for me k!
sayam korang ketat-ketat.Ahakss

18 comments:

Afiq Bukhari said...

eh np tak 22? byk bnda ek nk buat di hari kelahiran tu? :P

nazirulhazwan~ said...

den tak sempat nak join lagi;p hehe segan la, gmbr da ade

najihah sahami said...

waa...da macam ahli parlimen entry u yang ni yunk. hehe

Ummi AmnaAmzar said...

bulan..nak komplen ckit ye.jgn marah tau..cute girl kt sebelah ni sangat mengganggu pembacaan entry..huhu

caliph shuriken said...

jelingan tu utk goda oppa level tggi, hikk...

Bulan said...

@ afiq bukhari
aah.mesti la..nkp meronggeng.ahaks

Bulan said...

@ nazirul
wes.join pat.kalo x xmo kwn.ahakss

Bulan said...

@ mish
ahakss..bkn ahli parlimen.bini dia je i nie.ahakss

Bulan said...

@ummi amnaamzar

ehee.yeke..sorry..wat x nmpk je

Bulan said...

@ caliph

wahh.oppa level tggi.apakah mksd nye?
muihihi

caliph shuriken said...

kn aritu dh pndai ckp korea.. so jeling laa cmtu smbil sbut oppa, confirm dpt sorang korea pnya, hikk...

Bulan said...

@ caliph

pandai la ek.ehee kalo dpt x cri yg lain da..nk nk mcm lee dongwook ke

caliph shuriken said...

waa.. demand plak ek, hukk...

tomatokering :) said...

waa~ramai ek masok . isk3 , mesti susah nak menang . huhu

pRinCess FyQA said...

http://fieyqafazli.blogspot.com/2011/01/contest-jelingan-manja.html

kaka bulann ! fiqa bawu join t sys singgah yee . .

mE iS aS said...

ok..noted !

bella nabila said...

hoho..mujur dah join..;P

cikpuanhady said...

huhuhuh..tak sempat nak join..baru nak anto entri..wuwuwuww

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers