2 hari menghilang

Assalamualaikum

Hai korang. pelik tak mana Bulan pergi 2 hari nie? hahahaha. ada yang rindu Bulan tak? ada tak nie.?tak ada tak mo kawan!.Ahakss.pergi melancong dengan my sayams la. ahakss korang percaya ke? Tipu je. orang duk busy nak balik study dan kerja. Bulan plak ada feel nak p bercuti. macam la UIA tue datok Bulan punye kan?kan? Ahakss. Sebenarnya, internet kat rumah nie problem. ntah la nape. pakai streamyx, line phone ok je. tapi tak tahu nape tak detect internet. Haremm tol.huhuhu bengkak hati den. kacau mood saja.huhuhu. nie pun kat cyber cafe jap. ada assignment nak kene hantar. sementara tunggu mama datang amik sempat la nak taip entri.

Masa entri nie dipublish. InsyaAllah,Bulan selamat sampai UIA. eheee. Tengahari nati ada pra-presentation untuk final year project. Doakan yang terbaik untuk Bulan ye. Sebab cuak sangat nie. Banyak benda yang tak prepare lagi. Hope everything gonna be alright. Eheee

sesekali letak muka comot.

psssttt~ pas ni dah jarang blogwalking. Busy sket. InsyaAllah ade masa Bulan jejak korang. Kalo tak kisah add la Bulan kat FB. Nazifa Mohd Zali. Kita boleh sembang kat sana atau YM id Bulan----> chucky_cun87

15 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck dik!:)

Afiq Bukhari said...

taw da..nek yg bgtaw haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat smpai di uia:) n wish u best of luck in study okeii sis:)

ralphrazaq said...

hahahaha...muka nerd ar cik bulan...weee.. ^____^

FariehanIbrahim [LBC] said...

sy rindu cik bulan! ^^,
tanpa bulan, gelap gelita lah mlm ku. ahaks! xD

sarah mohamad said...

Do ur best cik bulan :)

najihah sahami said...

masing2 dah stat bizi kan yunk..huhu..makin kurang r geng bw skang.hehe..

cun gmbo wes. tak tau lak u rabun. haha. ngatkan pakai lense xde power. wuhahaha

eRza farEeha said...

hoho..jom kte bzykn dr..gd luck ye sayam!!

aishh~atok gmbire jmpe bulan!!hhaa

nadzirah aqilah said...

gud luck dear.. going to miss u la... (^__^)

krole said...

wuahhh!!!gud luck wak...wak!!!krole de bat kontest berminat x???


http://www.krolezone.com/2011/02/jom-join-bloglist-krole.html

caliph shuriken said...

owh mula bz ek..
gud luck ^^

latest en3: ~ tira miss u ~

Dark Half said...

dah p study, apa blogging ni?haha

all the best

Dark Half said...

dah p study, apa blogging ni?haha

all the best

Heidi Shafiq said...

good luck :)

krole said...

wuahhh!!!thanks bulan..kalo da bat buzz je krole ek~

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers