Saya berfoya foya dengan Si Cantik Manis nie.

Assalamualaikum

Ingat tak entri lepas. Bulan ade tulis pasal meet up kan?ehee Sebenarnye Bulan dan Ieyla kuar pergi KLCC jumpe ISZ. Isz dari terengganu datang KL untuk menyelesaikan tugasan nye seminggu disini.<---wah,skemanye ayat! Muihihihi.
So,kami decide nak jumpa. Dah lama kenal kat blog.Selalu ber'sayam sayam' ayam. Berwindu windu auww auww. Tak salah pun bertentang mata. Bak kata Mak Limah. "Dari mata turun ke hati".Ahakss.

Macam biasa.Meh layan gambo.Eheee
Bukan main susah lagi nak amik gambo bertiga.huhu

Bulan separa je hari tue. Bagi chance dorang berdua.ehee



Pastu kami tengok wayang..^_^ Isz belanja.Yeehaa!

Kami tengok cite 127 Hours. Best! Bukan cite kat belakang tue ek.


Kami jumpa kejap je. Makan makan tengok wayang dan balik. Sebab Bulan ada kerja petang tue. dan malam tue plak ade Dinner dengan fakulti.Ehee. Pape pun best dapat jumpa kawan baru. Harap nati dapat jumpa lagi kawan yang baru.Eheee.

Isz,sporting.sempoi.Fashionista.Eheee.Love the way she dress up. tapi agak pemalu sket.Mula mula kot kan. Nati jumpa lagi sekali kecoh la kot kn?Macam Erza.

13 comments:

eRza farEeha said...

wahh..jeles2...nk jumpa gak..heee..mule2 kne la malu..hik3

.: iEyLa :. said...

huhu..teringin nak jmpe korang jugak..ahakss..
tibe2..ting tong!!!

iszieylyanziy said...

yunk,,,best ke dinner???pakai skirt eh

najihah sahami said...

waa..jumpe isz ke..huhu......comel je si isz ni..mmg fashionita laaa.......hehe..

hai isz!!lain kali kita jmpe ea..
:)

Bulan said...

@ erza

ehhee.tue la i ajak,u xmo ikut.ahakss

Bulan said...

@ ieyla

ngada2 la u nie.bkn ke da jupe?ahakss

Bulan said...

@ isz

best yunk.dpt mkn satay.ahakss
aah i pakai skirt.

Bulan said...

@ mish

aah.jupe ari sabtu ari tue.ehee
aah cumil je dia.

aNNa maRdHiaH said...

cik bulan ..
bila nak jmpe anna pulak ..?

Bulan said...

@ anna mardiah

bile2 je boleh anna.ehee
anna gtaw je.nati kte set date n datim k.ehee

sarah mohamad said...

bila kita nak jumpa pulak bulan ? teehee

Bulan said...

@ sarah

bile2 je sarah.sarah ktne skunk?
kalo KL leh je nk jupe.ehee

aNNa maRdHiaH said...

bila bulan free . bulan bgtau la . kita jumpa kat kelate .
anna kat machang .

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers