Orang Lain Tengok ABPBH 2011...Aku?Tengok Buku je.

Assalamualaikum...

Hai korang. Dinner malam nie makan Chicken Grill.Jangan jeles! saja nk show off. Sila lempang Bulan lajulaju. Ahakss.

Dah abes tengok ABPBH ke?Puas hati dengan keputusan anugerah kali nie?Eheee Bulan?Uwaaa T_T. Tak tengok pom! Tenet slow. Nak tengok online pun tak boleh.Huhuhu Nak pergi bilik TV kompem tak tertengok. sebab mesti ramai yang duk tengok. Berbekalkan ketinggian 154cm. 2cm tinggi dari Najihah Sahami. Hahahaha...Kompem memang tak nampak lobang hidum TV pun kat depan tue. Maka,terpaksa la mengalah dengan udang galah balik bilik dan buka buku untuk study


"Study wey Bulan.Ko dah la nak exam 6hb nie. Amboi meronggeng macam exam lambat lagi ek."


Tapi bukan study sangat pun. cabaran dan halangan tue amat banyak yang harus di tempuh. Terutamanya, Facebook.Memang dadah betol facebook nie. Ketagih sampai giangian.Adess.


psstt~ Suka sangat Shaheizy Sam menang.. i love u! U bintang popular. I bulan popular.Hahaha Sila tendang Bulan lajulaju.Eheee T_T

6 comments:

Ellen said...

Hai dik bulan Popular..apa kbr?hehehee

safura zahari said...

hehehehe takpe.buku lg penting dr anugerah =0

missh aryeika said...

hehe , wah bukan main sedap lagi makan . hoho . buku lg penting :)
anugerah tuh naty bile2 jea bole tgk kod , kod2 ade siaran ulgan :)

caliph shuriken said...

sesuai sgt bulan & bintang kn, hukk...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

ann dhaniah said...

hehe..siannye..study dl..hehe..i love sam jugak! ;)

sarah mohamad said...

me pun tak tengok jugak cik bulan. keluar. hiks.

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers