Nyamuk jadi vampire baru romantik kan??

Assalamualaikum...

Lama dah tak membebel sebelum tido. Meh cheq nak bebel nie.

kenapalah nyamuk nyamuk nie bijak semacam.
dah disembur ubat nyamuk, tak pandai pandai jugak nak mati.
dah dipasang cucuk cucuk ubat nyamuk kat elektrik tuh pom tak pandai pandai mati jugak.
dah diselimut diri pom pandai pulak dia menyelit yelit bawah selimut nie.

Ape masalah ko nie nyamuk nyamuk sekalian?
Taw la aku nie darah manis dari orang lain =p.
Tak kan hari hari aku punya darah ko mau nyedut nya?
Boleh mati aku taw sebab kehilangan darah yang amat kerna gigitan ko!

Kenapa lah Vampire hensem sangat. Kalo dia jadi nyamuk i rela aja di gigit. =p

psstt~ nunyte everyone.Muahhhx!

29 comments:

iszieylyanziy said...

amboi2,,you rela ke ??tup2 u yang lari nnt,,hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..rela kena gigit eh?ngan akak nak tak kena gigit?

najihah sahami said...

haha..nmpak beno miang nye..adess

najihah sahami said...

mek..ai tag u kt cnie..pi jenguk eh...muah!


http://najihahsahami.blogspot.com/2011/05/segmen-jom-kipas-blogger.html

zikeryhassan said...

i vampire. meh i nak gigit. AHAHA

sarah mohamad said...

kalau begini hensem punya vampire, saya pun akan bagi dia gigit2. hiks

Mrs.Yie said...

hehe..memang hensem vampire tu..

pasal nyamuk lak,adoyai sekarang ni memang musim nyamuk..malam tadi tido suami akak pasang dua ubat nyamuk,satu ubat nyamuk letrik satu lg ubat nyamuk asap..tu pun masih lg nyamuk x mati2 jugak..haha

fyna said...

erk...rela digigit e?

eRza farEeha said...

perghh..vampire tuu..hihihi

Mutiara Pembelajar said...

manusia adalah cinta sejati nyamuk-nyamuk...

maaf...bahasanya ada yang tidak saya pahami.karena saya dari indonesia,hehehe

salam kunjungan...

Cik Yana said...

Vampire memang hensem. Hahaha~ Lebih-lebih agi Edward Cullen. Lalalaa~

Lots of Love,
Cik Yana

akU GaDis said...

gatai nohh.. ngee :D

meh tumpang bilik i, xd nyamuk.. :D hehe

Izyan Masri said...

NYAMUK RUMAH YAN BAIK.DIA TAK KACAU TIME TIDOR XD

LindaRahim said...

nyamuk lapa nak mkn sebab stock megi mi dia da abes...hihi...

Alin Marlini said...

leh sampai ker vampire tu ke Malaysia...hehehhe

Anitafasha said...

Nyamuk memang merimaskan!! hoh

Cik Dodol said...

woah. haha. okayyh. if there is really hve even one vmpire yg hensem gila, sy pon rela kot.. muahahaha. xD

apik pehe said...

hahaha..bulan gatal ...werkkk

Farah Shamsudin said...

ai pun rela digigit!! Edward Cullen lebih2 lagik.

cik ayin said...

kalo online je mesti kena gigit nyamuk..dengki betol kan

✿....rossa alina....✿ said...

wahhh3...sanggup kne gigit ngn vempire ek??kalo vempire xensem cmne plak..??kekekekeke.. ;p

Lieyda said...

haha gatai noo haha

missh chiorika said...

uit !! gatal yea ..
tapi seriusly .. mamat itu sungguh hensem ..

Woofer Storm said...

kalau kamu sudi di gigit,sy layan je jadi vampire..hahaaa

*hati2 dgn nyamuk,takut dekatkan diri dgn denggi..awas^^

Wani said...

haha ! ehhh nyamuk ni T_T

Yan said...

Mak aiiii....

hensem nya vampire..

sarah mohamad said...

dear bulan. dah lama follow blog bulan ni. hiks tak perasan ler tuu sayang ni. hihi

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

nyamukk vs vampire! yeahh! ai rela kottt! ahah

n!da said...

bezenye nyamuk gigit tak mati (kecuali aedes)

vampire gigit --> takmatimati.. sebab turut jadi vampire jugak2. hohoho

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers