Aku tak pernah semalas macam nie !

Assalamualaikum...

Saat menaip entri nie aku tengah landing atas katil yang bertilam empuk nie. Macam mak dugong! Cube lah korang bayangkan. hahaha. Tak boleh kan?! Macam mermaid boleh?! =p

Giler malas aku hari nie. Perot aku lapar. Tapi aku malas nak angkat bontot kuar pergi cari makanan. Cafe bukan jauh mane pun, selangkah king kong dah sampai depan pintu cafe tue. Tapi sayang nya aku bukan lah king kong nak melangkah selangkah langsung harus dipangkah.Hekhek.

Esok paper exam aku pagi dan petang.Terbaik kan?Selama aku study kat UIA nie tak pernah lagi aku dapat jadual exam sehari dua paper. Nasib baik paper pagi tak berat sangat. Cuma basic bahasa english aje. Huhuhu.Tapi paper petang tue subject 'Engineering Management'. Uwaaa. Banyak kot nak kena hafal dan ingat. 

Tapi saat nie aku dah mula mengantuk. Sumpah! Merah biji mata aku. Aku bosan hafal hafal nie. aku mesej orang tapi orang tak reply mesej aku. Cett!!!! Tengah berdating la tuh. =(

Meh nak tunjuk dinner aku malam nie.

Sushi Jaya Jusco.
Tak gemor sangat.Tapi orang bagi aku telan aje.Hakhak

Takoyaki Jaya Jusco. Bola bola api. =p
Asal 3 ketol.1 ketol dah masuk perot aku.baru aku snap gambo.Ahakss

Tuudia..Perot jepun malam nie. Nie sume kawan aku yang belikan. Kalo aku memang kirim salam la pergi Jusco semata-mata nak beli bedalah nie.Hahaha.Kan aku dah cakap aku malas nak angkat bontot.Hahahaha

psstt~ kadang kadang Allah uji kita untuk sesuatu dan berikan kita rezeki untuk sesuatu yang lain. Alhamdulillah.Rezeki aku murah hari nie =D

10 comments:

najihah sahami said...

hahaha...cari makan malas. tp makan nk sedap aje. ceh....ape la dugong nih. haha

emieysandra said...

aippp bulan! cpt ankat vontot tu, rjin2 kan diri..huhu ~_^

saiazuan said...

nyum2.sushi~ :D


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

muhamad hanif said...

kahkahkah..

mkn pun malas.

cik ayin said...

tak makan la menda2 pelik tu..hee

nazirulhazwan~ said...

goli plak den bygkan mak dugong bersantai, wakakaka


biler kite nak p makan sushi sesame?hahaha

kinn said...

aii nak g cafe pun malas? xlapar ke xmkn nasik. hehe ;)

apik pehe said...

hahah..boleh jer apik bayang dugong duk atas katil..hahaha...

mals nyer dak ni..hahaha

caliph shuriken said...

dh lama x mamam sushi JJ ni, huh...

latest en3: tanya sama pokok

sarah mohamad said...

jangan malas2 cik bulan sygsss! rajinkan diri handaaa hehehe :D

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers