Yang Aku Idamkan selama ini =)

Assalamualaikum....

Saat nie aku banyak sangat kerja kene submit esok. Tapi tangan aku degil jugak nak menaip.Ahakss. Sebab aku nak tunjuk something kat korang. Mende nie dah lama aku berkenan dan aku duk tilik gambarnya tiap-tiap malam sebelum tido. Hahahaha Melampau betolkan aku mengidam =)

Meh tengok. Aku tak nak membebel banyak sangat. Nati korang fedap ngan aku.



Nie la yang aku idam-idamkan selama nie. Aku beli wedges pink nie dengan duit gaji aku. Tak mahal pun. Murah je. Aku tak pakai barang mahal. Tak mampu lagi.Hehehehe Cantik tak? Mesti la cantik kan?

Masa aku nak order nie memang risau jugak. Dibuatnya saiz tak muat dengan aku. Harus mati =p. Alhamdulillah,sesudah sampai tue,aku try memang ngam ngam dengan aku. Hekhekhek

Korang berkenan tak?Meh usha usha sini. Banyak sangat choice nye. Jenis macam mana korang nak,sume ade. 


Aku ada letak link blogshop dorang kat sidebar. Klik je bagi yang malas. Ahakss

psstt~ ade orang tanya aku. "awak pakai pengetip bulu mata ek?"."Bulu mata cantik,naik melentik".Ermm,tak lah.Nie original. Ikut mata abah saya =p

24 comments:

cik ayin said...

percaya kalo ayin tak penah pakai heels?tak minat..huuu

dak eina said...

comelnya... auww

saiazuan said...

pmuan memang suka pki high heels ek?

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahh..tu diaa..dh shoppim ngn gji er. >,<

Bulan said...

@ cik ayin

tol ke dear.sis tak caye la.hahaha

Bulan said...

@ dak eina

comel?mesti beli satu tu eina.cpt2!

Bulan said...

@saiazuan

x semua.sesetengah je. sbb sy nie pendek.ahakss

Bulan said...

@budak comel

ahakss.mesti.idaman yg dah lame mengidam tue =p

najihah sahami said...

huaaa...pnah jenguk blogshop ni. hehee...kedai dia yg kat ts tu u tau x kat mana?

Bulan said...

@ mish

i x jupe cri kedai dia kt TS tue. ari tue pegi.pusing2 gak.langsung tak jupe.hahaha

emieysandra said...

cantikkk! pink lembut, leh matching sume baju^^

Alin Marlini said...

sangat cantik n chumel...sb pinky...i like :)

Bulan said...

@ emieysandra

beli la 1 yunk =p

Bulan said...

@ kak alin

aah kan kak.chumel kan? :)

apik pehe said...

hehehe..patot la apik nampak mek tinggi jer..upenyer pakai kasut tumit tinggi..hehehe

kyoshi_sousuke said...

bape satu kasut tu??nk order satu?haha

Bulan said...

@apik pehe

hahaha.tak la mmg dah tnggi la. =p

Bulan said...

@kyoshi

hahaha.org laki mne leh pakai.nyahhh~

Affan said...

amboi kemain lagi sampai tiap2 malam tgk gambar ahahah.

caliph shuriken said...

singgah tgk wedges mulaan ^^

latest en3: wordless wednesday: artwork

Mrs.Yie said...

cantiknyeeeee.......nak jugakkkk..

meaw said...

da lah kaler pink! jenih beledu pulokkkkk......memang comel gila lah!

ADfeez said...

la.. knp x ckp... kalo x.. aD leh belikan :P

Puan Besar Shag Yahaya said...

SANTEK LAH SAYAM~ Hiks. Shag tak beraani beli online kasut sebab takut tak muat sebab kaki Shag ni tak betul sangat. Ada kasut boleh masuk saiz 8 ada yang kena kecik ada yg kena besar =.='

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers