Harap-harap Bihun goreng aku sedap la ye::BBQ night

Assalamualaikum...

Demam dah ok. Cume malam malam demam nie gedik sket.Nak aje manje manje ngan aku. hahahaha
Tapi tak hape as long as aku duk rumah aku tak risau. Family ada.

Ok,korang tengok tajuk entri aku kan? Malam nie aku ada BBQ dekat tempat aku praktikal dulu. Tak tahu la korang kenal tak Loji Rawatan Air Chicha, Kubang Kerian,Kota Bharu,Kelantan. Hahahaha Kompem tak tahu kan?Yang duduk Kelantan pun kompem tak tahu.

Dolu dolu aku praktikal keje aku test air je. Make sure air yang dah di rawat tue memenuhi standard yang telah ditetapkan. Gitu ler den nok kabo nye cite. Hekhekhek.

Ok,cite aku dah melarat ke zaman zaman dolu dah nie. hadoiii..

Mereka mereka nie request nak bihun goreng dari aku. Mereka mereka nie siapa? Mereka mereka nie staff staff dan juga ex-student praktikal kat sane.So,aku cakap ok la.Aku goreng nati tak kalo tak sedap kome telan je la ek. Dan jangan kutuk aku depan depan. Belakang tak hape. Tapi make sure aku tak dengor la ye =p. Hahahaha

Tak sabar nak jupa mereka mereka nie semua. Siyes rindu.Lamo benor den tak jupe neh ah. Ukhwah dibina atas dasar keikhlasan bukan sekadar mainan. Itulah rahsia persahabatan :)

psstt~ aku terlalu jelite sekarang nie. malu nak upload gambor kat entri.Kang ade yang pengsan berkenan kat aku.Ahahahahhaakasss

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

yeyy bulan nak msk bihun.akak nak rasa sepiring pun jd lah ye.jgn lupa antor kat akak sket deh

Anishaway said...

kalau demam ke sakit ke, urgh selesa sangat bersama family, caring lah katekan..

oh, Anish nak makan bihun goreng air tangan cik Bulan juge ! ;)

cik ayin said...

nak jugak..huu

apik pehe said...

bulan..dekat sangat la dengan umah apik tu mek weh..hehehe..

najihah sahami said...

uit..nnti kalau kite ade meet up u buatkan mee goreng untuk i jugak eh. sayam u lebey!

sarah mohamad said...

hehe. semestinya kalau pompuan kelantan gerenti sedaaaap. hikhik upload ler gambauuu rinduuu :D

Alin Marlini said...

heheh..org jelite kena sorok2...

emieysandra said...

sedapnyer b'BBQ!!

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers