Blackout!

salam semua...

3 jam bergelap tadi..blackout...dari kul 7mlm sampai 10mlm.takut macam-macam terbayang kt kepala otak nie.ahakss Abah plak tak balik lg..outstation! kat umah tak de org lelaki.kami semua pompuan..kami berpanas bergelap selama 3jam. kehulu hilir dgn lilin.masuk toilet bwk lilin p dapur bwk lilin msuk blik
pun bwk lilin.ahakss kami plak bertempek je kt mama.hahaha pas tue mama mintak tlg budak-budak kolej yang menyewa kt depan umah tlg tengok-tengok kan tang mane yang rosak.mama panggil sorang je suh datang repair tapi 4 5 6 orang yang datang menolong.Alhamdullilah. Naseb baek dorang tahu  gak camne nk repair.elektrik pun ade semula. lega!! mama suh buat air kat budak-budak tue. goreng-goreng keropok bagi dorang makan.yang dari 4 5 6 orang datang.datang lagi 2 3 4 orang.amboi!! ini sudah melampau.ahaksss mama janji nak goreng bihun kat dorang tengahari esok sebagai tanda terima kasih kerana menolong kami yg dalam kegelapan. rumah Bulan tadi macam open house plak...eheee..pape pun THANKS taw kt korang. even Bulan tak kuar bilik join dorang pun. Bulan bukan sombong tapi malu.ahakss ramai sangat jejake-jejake kt luar td.bio mama je la yg layan dorang.Bulan duk kat dapur je.da siap wat air and goreng2 bulan masuk bilik terus.ahakss

psttt~ susah kalo tak de orang lelaki kt umah.nak angkat tong gas pun 3 org yg angkt.kalo abah.dia sorang je da padan.

8 comments:

Gayahspears said...

hahah.. mmg susah xde laki...
xpe2 nty aku tolong kau angkat tong gas k.. aku da besa buat keja2 laki ni yank..keh3

Dark Half said...

ececeee...termalu-malu arnab gitu cik bulan

caliph shuriken said...

owh, ramai boi korea singgah umah.. naper x kuar pilih sorang? hukk...

Aisyah AR said...

hati2 pasang lili..tue..huhu..

Bulan said...

@ gayah
ko nktulonk gayah..
boley2..kawen ngan aku k.ahakss

Bulan said...

@ hanif aka dark

ahakss..malu wooo..xley aku kalo rmai lelaki nie

Bulan said...

@ caliph..
melayu trang tang2 caliph.ahakss

Bulan said...

@ sya
ye dear..dun wory!

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers