Ku tinggal Dia

Salam semua.


Ini entry terakhir di tahun genap.Kira penutup blog untuk tahun ini.Blog memang tak akan di tutup lah even blog ni dah macam hidup segan tutup tak mahu dah i nampak.Ahakss
Bulan taknak buat review 2010 ke hape.2010 bagi Bulan bukan lah seindah rasa secantik mesra *erkk tol ke ayat nie*. Tapi ada gak wat entri pasal tue  Rentetan 2010. Ada perkara baik yang di datang, ada perkara buruk juga yang perlu ditempuh.Adat kehidupan lah.Yang baik akan berselang seli kan dengan keburukan.Hidup ini bukan nya selalu indah.Iye idop?eheee

Bulan nak beremosi sikit nie.nak join?jomjom.eheee

Begitu juga dengan cinta. Semuanya sudah berlalu. Maaf tak mampu menerima mu kembali kerana aku tak mahu lagi membiarkan diri dilukai luar dan dalam.

Untuk kamu. menyayangi kamu secara diam.menyintai kamu tanpa bunyi membuatkan aku penat lelah dan akhirnya kalah. cukuplah sampai disini.Kita jauh berbeda.itu yang cuba kamu sampaikan. Aku faham maksud kamu

Fullstop! ahaks.Habis sudah.Eheee

Task 2011 dah banyak yang menanti.Bertimbun-timbun.Saja buat-buat tak nampak.Tak mo diri berasa tension.Yang saya harapkan dapat selesaikan semua tugas sambil menjadi wanita anggun cun melecun.Ahakss.Sebab sekarang  Bulan rasa eyebag dah makin menebal.Kalau mau dikategorikan sebagai kaum panda pun sudah boleh.Opss!



Tinggal berapa jam lagi nak ke tahun baru kan? Azam tahun 2011? Meh sini tengok:
1.Kurang tido.ahakk *baka kuat tido*
2.Rajin basuh baju pakai tangan *dulu malas giler,selalu abg mesin basuh tolong basuh*
3.Makan banyak-banyak. *bagi gemok.ahakss*
4.Pagi subuh tak mo tido dah.*lately da tak tido pas subuh lg da.eheee*
5.NO last minute work or assignment. *selalu cm nk giler wat keje last minute*
6.I wanna be BITCH! * Salam Muharam*


Dan semestinya ingin menjadi Hamba Allah yang bertaqwa.Sentiasa tidak alpa akan nikmatnya duniawi.InsyaAllah.Jugak,ingin menjadi seorang isteri anak yang patuh kepada suami kedua ibubapa.Eheee Amal makruf Nahi mungkar. Ameen


psttt~ Happy New Year Everyone. Muahh!

44 comments:

g4dyz.h34rt said...

happy new year ;))

Pendekar Berkuda said...

sungguh kijam...makan sorang tu...

adess~~

eRza farEeha said...

selamat mkn..eh x..selamat taun baru..hehe

miss hunnybunny said...

sis makan tak ajak hunny pon..hehe..
HAPPY NEW YEAR SIS...

Bulan said...

@ g4dyz
happy new year too ;)

Bulan said...

@ pendekar
ahakss.amik la kalo leh =p

Bulan said...

@ erza
camat new year yunk!

My Bloggie ! said...

sygg. nak tanya ni. tapi b4 tu sorry if salah tau bulan :) bulan ape means BITCH yang bulan tulis last skax tu ?

Bulan said...

@ hunny
meh mkn same2.ehee
happy new year too ;)

ayu cheese cake said...

happy new year hunn :)

Bulan said...

@ bloggie
Sayam! click salam muharam tue.
then u will knoe what does it mean by BITCH.ehee

Bulan said...

@ ayu

happy new year too darl ;)

Mohd Firdaus said...

byknye azam bulan..fir zde azam pun..hahaha

Bulan said...

@ firdaus
azam plus angan2.moga jadi kenyataan ;)

najihah sahami said...

huwoitt...kamu aku kamu aku...haha..naik gila jap.

wess..samat tahun baru tayamm..tanam lagi satu azam. hati mesti mau keras. no over touching ngn tett..hahaha

Bulan said...

@mish

dahdah.kamu aku jgn jd giler yunk.ahakss

dilahirkan dengan hati lembut.xleh nk ubah.ahakss.
xde touching2 la yunk.ehee

cikgu ainura said...

selamat tahun baru bulan.. semoga perkenalan kita di blog, akan berterusan.. 1day, leh jumpe.. ye x...

MiSs TOrA said...

bulan bgus la azam baru bulan tu hehe..smoga bulan dapt merealisasikan azam3 baru tu yer..gud luck 4 stdy tau =) happy new year

abbymira said...

happy new year..

syira aka sepatu hijau said...

salam

selamat tahun baru


follow ur blog :D

Gayahspears said...

ala.. mkn cam nak tak nak ja mkn.. nape??? tak lalu mkn egat kat dia tu la ya??? hahahaha

azwa_amani said...

hepy new year bulan..comel gmbar bulna kat atas nun...

Pendekar Berkuda said...

ahh~~ sisa tu..tamo...lalalala~~

Zaer!! said...

Selamat tahun baru mulan.hehehe.sape kamu tu?????

Jap! makan pe dalam gamba tu??

syi Er said...

selamat tahun baru~ +_+

Bulan said...

@ nuyu
selamat tahun baru nuyu..
yup2! mesti la bulan nk jupe nuyu.
dun worry dear.we will make it

Bulan said...

@ miss tora
selamat tahun baru tora.
same goes with u dear.semoga success

Bulan said...

@abbymira
happy new year too ;)

Bulan said...

@ syira

selamat tahun baru.
thanks follow
i will follow u back in a while

Bulan said...

@ gayah
adess.aku tgh control babe.ahakss
aah ingt kt laki aku yg duk medan perang tue.ahakss

Bulan said...

@ amani

happy new year too amani.
thanks darl

Bulan said...

@ pendekar

sisa?mne de.bulan bagi yg baru la.
byk bulan beli taw.ehee

Bulan said...

@ zaer

selamat tahun baru zaerr.
ehee mkn donut.ahakss

sape?xdop sapo2 la.dia insan yg i suka

Bulan said...

@syier

selamat tahun baru too dear

bungakuning . said...

Selamat Tahun Baru 2011
semoga cik bulan sukses sokmo2 . hihi
sayam :)

Gayahspears said...

Cet!!! n3 nie buat suspen ja... konon cam tgaikan si dia tp..hahahmpes...
camat thn baru yunk~muahhahaha

caliph shuriken said...

kt ending tu best..
seorang isteri yang patuh kepada suami
tu yg btul2 azam new year kn, hukk...

Zaer!! said...

Haik!!! azam ke memang memang pasang niat ni??heheh.Harap,mu dapat ape tang diazamkan.hehehe.;p

Bulan said...

@ sarah

happy new year sarah sayang ;)

Bulan said...

@ caliph

ahakss.ending da yg dipilih ek?

Bulan said...

@ gayah

cett.aku da tglkan dia wes.xmo aku sama dia.sakit kapla hotak ja.

happy new year sayam muchuk!

Bulan said...

@ zaer

dua2 skali.ahakss
thanks ku harap mu pom same bro.
happy new year ;)

Anonymous said...

Why peοple stіll use to reаd news рapers when in thіs
technological worlԁ the whole thing is available on net?


Vіsit mу web-sitе :: personal loans

Anonymous said...

This is one of those self-help book you should definitely have in your Amazon Kindle.

DJs are in a position to instantly change from managing
four decks of computer software to managing 2 decks of software program in addition two channels of external source.
The Model 2500 transmitter can connect to secondary transmitters which
are called Range - Boosters that allow expanding the headphone operating range even further.


Also visit my page ... MOTU Digital Performer v8.02 free download

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers