Menci tol!

Salam semua.Hai sahabat blogger yang disayangi. Walaupun mood telah jauh ku tendang ke benua afrika korang tetap menjadi pujaan hati den.haha.Bosan tol ko Bulan nie.Den tengah tensiyon nie.adess.macam2 hal duk fikir. Sampai sekarang pun nak menaip tak ade idea.huh! Mencik tol!Menyampah pun ade. Rase nak pegi merempit je.Jom jom sape nakjoin skali?Paling menyampah bile.elok-elok duk baring ats katil.berduyung-duyung idea datang.tapi dah mengadap lappy?Haiyark~ semua idea hilang suda ma! Mana mau carik? teringat kata sahabat blogger dalam entri nye.erkk..lupa laks sape blogger tue.miahaeyo yeobo.ahakss faham-faham sendiri ek.muihihi.katanya "time idea dtg mencurah-curah tue sediakan pen dan kertas.tulis aje ape yg terlintas time tue.then baru taip balik".betoi3! Bulan setuju.tak semua yang boleh menaip entri dengan rancaknya sambil berdangdut riang kan?erkk..melencong ke tempat lain laks.ehee maksudnye tak semua boleh menaip dalam masa yang singkat (ondaspot) dan publish.tol tak?Bulan la antara orangnye.kalo entri yang giler baban membebel dan merapu tue ditaip dengan masa yang singkat
macam entri nie la.ahakss

Sebenarnye nak cakap.sekarang pukul 9.25 pagi.kelas pukul 10.mandi belom lagi.perut berjoget pop yehyeh mintak diisi.dan dalam kelas nati semestinye acara melukis Semester Ini akan dipertandingkan.

wah..sopan setum giler aweks nie.senyum pn tutop molot!ahakss

5 comments:

najihah sahami said...

haha...ciannye budak merapu ni..oyeahh...hehe

yunk..u tutup mulot tu pasal u rongak kan??

laskar rainbow said...

eheeee! ;D
betol idea tu..ahaks! ;D

dak eina said...

cuba tuk paham entry nie...kekekeke~

Alya_Amor said...

manis sperti gula..mau ngorat blh~lalalala

Annie said...

Kadang2 idea untuk tulis entry tu ada, tapi bila dah start menaip, apa pn hilang... hehe.

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers