Saya Suka Mereka!

Salam semua.

Hahahaha..gelak dulu. Ramai yg tertanye-tanye kan nape la pompuan nie tergila-gila kan sangat budak2 korea nie. Meh Bulan nak jawap dari side Bulan la,orang lain tue Bulan tak taw nape dorang minat.
ehee. ye la,ade tue sampai nangis2,marah2 bile ade orang kutuk artis kesayangan mereka.eheee
Bulan?tak de la fanatik mcm tue. Ikot suke montot korang la nak kutuk hape.ade den kisah?Hahahaha

First:
Pompuan nie suke tengok bende cantek. Bukan setakat pompuan je Lelaki pun same.tak kan korang tak nak awek cantek cun melecun?kan?kan?.Bulan pun same suke tengok bende yg cantek2,cute2,dan comel2. Tak salah kan??? Artis2 korea nie kebanyakannye hensem2,jambu2,cute2,cantek2. Adess tengok dorang nie leh cair taw. Bulan admit.kalo rakyat dorang yang sebenar bukannye cantek pun.takde pun hensem. Maklum la,ramai yang buat plastic surgery. Nak popular kan? kene la ubah segalanye.
Pic before and after plastic surgery. cantek kan?Agama mereka tak melarang semua nie. So,bg mereka bende biase je plastic surgery nie.Tak suke tang mane?hidung?mata?mulut? ubah je. Jangan yg kite nie orang Islam lupe agama suda!
Yg nie naturally Hensem giler baban.adess! Dah la pandai main gitar.Hensem plak tue. Suara pun best.


Second:
bulan suke gelagat dorang nie. Suke melayan variety show dorang.Lawak giler. Mula-mula melayan bende nie saje2 nak hilangkan bosan.tapi dah lame-lame ketagih laks.*mcm dadah ek?* So,bile time stress,malas nak study tgk la drama ke variety show korea.Hahaha.Leh sakit jiwa gelak.erkk! *ade ke gelakpun leh sakit jiwa ek?*muihihihi. Korang tgk la yg nie.bagi mereka yg tak suke hiburan mcm nie akan ckp dorang nie keterlaluan. tapi bagi Bulan.Its normal thing.Dorang nk cari mkn cam kite gak.



Third:
Bulan suke jenis rentak lagu dorang.Enjoy je bile dengar.huhuhu.



Last but not least.ehee. Bulan sangat minat ngan SUPER JUNIOR nie. Kenapa?Hahahaha *gelak lg minah nie*. Sebab dorang nie hensem2,talented..tahu menari.uwooo...syok tgk dorang menari.eheee

psstt~ terfikir gak bile la Bulan nk tinggal semua nie.ehee Bile dah ade orang yang Bulan kene jaga dan layan (pakwe).ahakss



12 comments:

nurul amira said...

suka suju juge ^___^

misz myza said...

yeahhhh.. me pun peminat SUJU!!! Give me 5!!!

sumpit said...

aik... semua minat artis ni.. orang kg sapa pulak nak minat nanti.. hehehehe

| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

misyamissyou said...

wah..suke korean jugek ye kamu..hehee

NurLiyana said...

yeh.suju all the way~=)

Bulan said...

@ nurul

suke2..yeay! ade geng ;)

Bulan said...

@ mis myza

5!ehee

Bulan said...

@ sumpit
org kg pn minat.cmpur2 la.ehee

Bulan said...

@ missya

sangat suke!

Bulan said...

@ liyana

yeah! forever we believe 13

kakchik@ella said...

Bulan .. akak pun suka. BONAMANA.

Bulan said...

@ kak ella

yeah! bonamana!

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers