24

Assalamualaikum

Syok la tajuk entri gune nombor. Bajet cute jeks! hakhak tuih! Muihihihi Well guys,ade pape nak tahu pasal Bulan tak? drop la komen kat bawah. Tanye la pape yang korang musykil apsal Bulan. Bulan akan jawab. Biar pun sekeji mana soalan itu. Eheee. TAPI! hanya 24 soalan saja Bulan jawab. Kenapa 24? Ade la sebab nye. ahakss! Selagi lagi bajet cute!

pssttt~ esk dah boleh fikir pasal kawin.eheee

19 comments:

aina yg gilo pepel said...

kenape? mengape ? bagaimane? hehe

nurul ain said...

belaja mane ?
ada berapa org adek beradik ?
berapa laki bape ponpuan ?
anak ke berapa?
and kenapa mesti boleh jawab 24 jeh ? ;)


*bnyk soal lah pulak..haihh

.: iEyLa :. said...

soklan cepumas tu u yunk..

u rse i cute x??hahaha

eRza farEeha said...

u suke guy cm ne??hihihi..bole ke i tye??

~~su manje~~~ said...

salam ziarah ptg bawak buah tangan...

eRza farEeha said...

u suke guy cm ne??hihihi..bole ke i tye??

najihah sahami said...

yunk..i ni sweet tak?comel tak??
best tak kawan ngn i??
u rasa u comel tak?
u nak kawen nanti pakai baju kaler apa yunk? bila u nak banje i makan?
bila nak jumpa lagi??miss u oready.
boley jawab ke semua soalan kat atas tu yunk??hahaha

~syazwanie~ said...

pluang nie...

npe mesti 24??
ade ape ngn no 24???

n soklan cepumas.. agak2 i ley menang ta contest jelingan manja...
kihkikiki.. =P

Afiq Bukhari said...

kalau xnk tanya boleh x? haa kan dah tanya tu :P

24-24+1-1+8-8+10-10=0

ADfeez said...

kalo bulan xde.. apa yg akan jadi?

nazirulhazwan~ said...

name pakwe, jujur2

nazirulhazwan~ said...

kenape 24?adeh, bia den jawabkan utk ang lan, dorg taktau kot yang umur ang da 24, sobab tu kan.haha bijak jugak den ni

Mohd Firdaus said...

nak tnye jugak la..ni soalan yg mencabar giler..
ape perasaan bulan kt fir..hahahahahahahahaha..

♥mizrEd♥ said...

k.bulan skang da umor 24 ek? heheh =)

Zaer!! said...

Samat hari jadi Bulan! ahaksssss.nk tanye boleh? Tu je soalan i.hahahaha.;p

psst~ Bulan nk 24 soalan je tu sebab umur die kot.hehehe,;p..Jangan marah!

Cik Halle Arz said...

WOKEYH! sb u dh 24 sma mcm i :P so i ada soalan nk ty; u ada rs conflict mcm i rs x?smtime i feel not ready for this kind of feeling,stand on ur own feet; kena kerja, kumpul harta at the same time must the fact yg hve get ready to be someone wife,klu u bley bg komen on dis link i do appreciate :)) http://ch3nta.blogspot.com/2011/01/oh-apa-ni.html

Gayahspears said...

adakah ko nk berterus terang dgn dia pada 24hb???? hahahah

Nobita Sensei said...

hepi besarday~

Jasmin Ibrahim said...

hmmmm nk tnya pa ek?? haaa dh tnya dh tu kn...kira sah la ek...hehehe

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers