banyak benda yang nak ditumpu

Assalamualaikum

Malas giler nak tulis entry plus memang tak ade idea nak menulis plus sekarang tengah busy dan banyak kerja plus lempang Si Bulan nie.Ahakss banyak plak plus dia.Muihihihi.

1. minggu nie banyak sangat kerja. Semalam tak dapat nak tidor sampai pagi. pagi tadi ade midterm exam. Alhamdulillah,walaupun conflict hati belum reda. I boleh jawab exam tue. Study study, cinta cinta. Benda yang berlainan tak boleh di campur aduk. perghh skema ayat!

2. project tak sampai separuh lagi siap. baru je 1/3. banyak lagi yang tak lengkap. Khamis nie ade meeting dengan supervisor. kalo tak siap memang kene maki hamun la.ahakss. lusa ade midterm lagi. tapi tak study pape lagi. Esok kene submit assignment. Tapi baru separuh buat. ahakss pagi-pagi lagi kene submit.

3. Maaf tak dapat nak balas jejak korang buat masa sekarang nie. mood pun tak ade lagi nak membalas jejak. InsyaAllah,balik rumah nie Bulan akan jejak korang sampai lebam.ahakss

4. Khamis malam nie naik bus balik rumah.Yeay!!! windu kat family sangat-sangat. tak sabar nak balik. Cuti nie memang nak enjoy betol-betol.

5. gambar bufday dah transfer nati nak update entri.. Bajet cun kan i.ahakss

6. macam biase.jangan menyampah ek korang.ahakss!

psssttt~ dah dapat rasa perasaan kene reject. sebelum nie selalu reject orang. balasan kan?buat baik,baik lah balasan nya. buat jahat?jangan sekali.

14 comments:

eRza farEeha said...

yunk..gd luck taw!!

Bulan said...

@ erza
thanks yunk!muahh!

Afiq Bukhari said...

menyampah i haha eh mokcik, awalnye naik bus?? homesick ka? ;p

nazirulhazwan~ said...

best woo cuti seminggu. den tak dapat.isk3

Bulan said...

@ afiq
ape?u menyampah ngan i. huh!
xmo kwn ngan u sampai ble2.ahakss
i xde clas ari jummat,so khamis leh cabut la.ehee

Bulan said...

@ nazirul

ehee.xpe naz ang leh dating an?ahakss

najihah sahami said...

waaa..sayam...best nye balik..huhu

Bulan said...

@ mish

awat u x balik ke?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak bulan take care yaww~

Bulan said...

@ fifiey

ok dear. same goes wif u dear.TC!

caliph shuriken said...

gud luck..
gambatte ^^

Bulan said...

@ caliph

hait! gambarimasu!

Anonymous said...

K.bulan!
im ur silent reader.td saw u kt kaed cafe.
u r so cute!
sis,jd model for my photography assigment leyh x?

dis my email sarahanani_jin@yahoo.com

Gayahspears said...

tumpu pd yg memberi manfaat saja ya yunk..muahah,cayam ko

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers