Home sweet Home :: Menang saguhati GA template Gayah Spears

Assalamuailaikum

Home sweet home.Muahahahaha <-----gelak jahat. gelak kat orang yang tak dapat cuti. Bulan dah sampai rumah. Alhamdulillah, selamat sampai dari Kuala Lumpur ke Kelantan. Seronok bila duk rumah nie. Macam -macam planning. dan highlight untuk cuti nie ialah reunion sekolah menengah. Wah! tak sabar nak jumpe mereka-mereka nie. ada yang dah bertunang dah kawin yang dah ade anak pun ade. sangat-sangat teruja nie. teruja ape? kawin ka? ish!bukan bukan, teruja nak jupe mereka-mereka semua nie. maklum la, masing masing sibuk ngan study kerja dan rumah tangga. so,time macam nie la nk jupe dan borak kan?

berita kedua, Bulan agak ketinggalan la. Maaf ye busy dengan exam dan assignment. Alhamdulillah, menang saguhati bagi Domain GA Template Tercantik Gayah Spears. Tak sangka boleh menang saguhati sebab contestant lain pun template cantik-cantik jugak. Terima kasih dan tahniah kepada Gayah dan juri-juri yang mengadili pertandingan nie. Tak lupa dan tak akan lupa kepada designer template Bulan nie------> Zaerr.com. semua nie hasil kerja dia. dia yang design  dari A to Z.eheee

kepada pemenang-pemenang yang lain tahniah diucapkan. ehee. Thanks zai sebab backlink akak.muihihi.

I miss Him badly~

pssttt~ nak hidup dan beramal seperti esok nak mati...

18 comments:

najihah sahami said...

hahaha..agak terasa bila bulan gelak kat orang yang tak dapat cuti tu. hahahahahahaha..ngengade la mentang2 dah sampai umah. cehh...eee...

=P

eRza farEeha said...

wahh..i nk balik sok..oyeah!!

Bulan said...

@mish
ahakss.terase ke u.muihihi.mmg nk bg u terasa pn.ahakss

Bulan said...

@ erza

wah..report da siap lum?jum2 balik.i da smpai umah

.: iEyLa :. said...

yunk..smpai ati tinggal kan i ek..
sedih3..huhu...
tggu kedatangan i kat sne tau..huhu

ADfeez said...

alahai... kiut kucing tu.. dpt kt aD abislah.. hahahah ~ :P

Afiq Bukhari said...

selamat bercuti mokcik and tahniah sekali lagi heeee :D

nelly said...

tahniah !
=)

misyamissyou said...

miawwww comelnye...huhuu

Zaer!! said...

Miahahahaha.U memang jugak akhirnye.ahakss.Tahniah yum.Bile nk tuka domain?huhu

Bulan said...

@ieyla

lorh i ingt u da cabut larik mcmi gak.ehee

Bulan said...

@ aD
kompem bulan xmo bg aD.ahakss

Bulan said...

@ pokcik afiq!

selamat bercuti gak pokcik.
thanks!

Bulan said...

@ nelly
thanks dear!

Bulan said...

@ missya

mcm tuan dia an.ehee

Bulan said...

@ zaerr

thanks! dop aw la gayah.katanye lepas raya cina

Cik Miera said...

wah..congrats yunk..hihi

Bulan said...

@ cik miera

thanks dear!ehee

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers