Pemenang -pemenang Contest Jelingan Manja

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah. Selesai sudah contest Bulan. Terima kasih yang tak terhingga kepada korang semua atas sokong padu yang diberikan.(asal ayat nie skema je.cm orang dpt award jeks!) ahakss. Terlebih dulu Bulan nak minta maaf ye kalo ade ape-ape terkurang dalam contest nie. maklum la first time buat contest.

Bulan terkejut jugak hampir 300 penyertaan yang diterima. Terima kasih pada yang sentiasa keep in touch ye. Bulan buat contest nie bukan nak kejar traffic atau follower. Sekadar untuk menambah kenalan. Bulan harap walaupun lepas contest nie kite still saling kunjung mengunjung ye. Tak nak la sekadar follow sebab join contest.

Kepada yang tak menang Bulan mintak maaf banyak-banyak. adat pertanding mesti ada kalah dan menang. InsyaAllah andai ade rezeki lebih Bulan buat lagi contest. Thanks kepada PrettyLensStore kerana sudi menaja hadiah untuk contest ini.

Pertandingan ini sepenuhnye diadili oleh Cik Sampah dan konco-konco nye. Bulan hanya submit result dan tunggu keputusan dari dia. Dan keputusan  nye adalah:

Tempat pertama

Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga

Saguhati


Hadiah Pilihan Juri
 Topup RM5



Kepada pemenang Bulan hanya bagi tempoh 3 hari sahaja untuk bagi respon. Sila emailkan Name penuh, Alamat penuh, No telefon, Jenis hadiah yang dikehendaki (untuk tempat pertama dan kedua sahaja). Bagi hadiah Pilihan Juri. Sila email no telefon anda. Nie email Bulan chucky_cun87@yahoo.com.
Jika tiada respon, hadiah itu akan bertukar milik.(yg kedua naik jd no 1,yg ke-3 naik ke-2 dan seterusnye.ehee) Adil kan? sape tak nak hadiah kan?

34 comments:

.: iEyLa :. said...

congrats sume yang menang..huhu
sory yunk i xjoin..huhu...
saingan sengit..haha

misyamissyou said...

aww..tahniah semua pemenang!

Cik Embun said...

tahniah...

Tun Najihah said...

oho..tahniah sper yg menang!~

yg kalah..berSABOR je la..sob3..^_^

Imran nyambek said...

cun2 woo..

nadiah said...

tahniah semua pemenang

puan nina said...

tahniah pd pemenang =)

Ayie a.k.a Nyei said...

HAKHAKHAK DAPAT SAGUHATI HAKHAKHAK!!

uNa said...

tahniah pada yg menang :-)

iyou said...

alaaaa... bila nk jd org bertuah ni? hahaha... btw, congratz!!!!

pandazemoo said...

cam ade yg tak kena je ngan 1st place ngan 2nd place..haha

eRza farEeha said...

tAHNIAH kpd pemenang..:)

Lyssa Dollixious said...

congratez SMUA PEMENAng :)

najihah sahami said...

waaa..thaniah pada pemenang..!!tahniah jugak pada kamu yea bulan sayam sebab dpt anjurkan kontes ni dgn berjaya!!

Afiq Bukhari said...

cngratz to all the winners :D

nurul ain said...

wah !! tahniah2 para pemenang:D eh,bulan x nak buat contest lg ke? law ade,inform oke ^^ nak join..hehe

Jasmin Ibrahim said...

ala,x mng lak...hehe....apa2pn thniah semua...thniah jgk bulan...next time buat g k...

♥ ieRa ♥ said...

epi day jugak untuk Bulan!

Ateynmohd said...

tahniah kpde pemenang :)

aNNa maRdHiaH said...

wah! anna dapat no. 3 !! hoorey!

terima kasih cik bulan,cik sampah and konco2 nyer ..
alhamdullillah walaupun no.3 ..rezki ..
teima kasih ..nnti anna sent email ea...skang tenet down sangat la ...
tahniah jugak yg len ea ...

aNNa maRdHiaH said...

cik bulan ..

anna dh sent .. dh dapat,inform ea supaya anna tau email anna dh berjaya dihantar .. tenet slow ..was-was gak cik bulan dapat ke tak .. hee..:))

♥mizrEd♥ said...

wah! tahniah sape yg menang! td jumpa k.bulan kat JJ kat Johnny.. dah 4th times sya jumpa k.bulan! hehe :)

amiYo said...

giler jelingan sorang2..mmg power ah..hahaha

..hizamirahim.. said...

tahniah.
no 2 paling comel!
XD

akU GaDis said...

congratez to all ^^
congrate dear coz bjaya organised contest,, hehe

puteri cahaya. said...

meriahkan followers awak jugak! :)

Cik Halle Arz said...

hehe my fav bella lunna n ayie..haha nway congrats smua..*kuciwa* sobs3! ;p

elnino moona said...

tahniah kpd pemenang!~...
sob2.. tak menang lg.. haha

bella nabila said...

tq cik bulan..alhamdulillah bella dapat no 2 . xsangka....=) tahniah untuk winner and other contestant .

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Tahniah buat yang menang.... ^-^

Gayahspears said...

tahniah kepada pemenang~

Chempaka Aurora said...

wah...dah ada pemenang...tahniah utk semua yg berjaya..masing-masing punya jelingan manja power-power :-)

SUE said...

saguhati . huhu . uke la jgak :)

♥мιcσɛ❤ɢσяɢɛσʋƨ♥ said...

kaka bulan thanxs yer . . micoe yg menang ?! hahahha . . macam xcayer jer . . sori lambat check result coz xsempat nak on9 . .

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers