Boleh tak...

1. Nak jawap exam pakai spek mata itam. pastu ada laser kat lens tue. boleh pancar semua jawapan kat lens tue.

2. Cari jawapan assignment guna internet. taip aje soalan. keluar jawapan terus. tak payah baca pun untuk cari point betul. salin je.

3. Basuh baju guna mesin basuh. tapi mesin nie datang sendiri angkut baju. tak payah jemur. kering terus dan boleh pakai.

4. tak payah masak. sebut aje nak makan apa. dapur yang masak kan.

5.air mineral.makin diminum tak berkurang pun. kalau botol 1.5L. memang 1.5L la sampai bila-bila air kat dalam tue.

6. YM je dengan lecturer pasal pembelajaran hari ini. tak payah pegi kelas pun.

6. tak mahu berjalan. pakai kasut yang boleh gerak sendiri tanpa ada tekanan.

7. boleh tak, nak tidur kejap. sebab penat sangat....kejutkan saya pukul 6.30ptg ok. sebab:
    @ nak study. malam esok exam.
    @pagi esok nak kena hantar assignment
    @ baju 1 baldi besar tak basuh lg.
    @tak makan lagi dari tengahari. tapi teringin nak makan tomyam seafood mama.
    @air mineral da abes kat bilik. nak kena angkut botol2 kosong pegi isi air kat mesin air mineral.
    @semua tue kena berjalan. SAYA MALAS!


psstt~ maaf dengan entri pagi tadi. bukan nak emo-emo. tapi kalo dah org ckp kita nie bodoh. tak kan nak senyum je kan?

18 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..penah jgk terpkir yang washing machine tu..haha..
eh..tp yg no.2 tu i penah tau dapat...senang keje..
jom study..mlm esok xzam..

krole said...

huhuh lawaks r wak~

Putri_Aizat said...

hehe...plg mengharap klu dapur leh msk sendiri...best gilos...

eRza farEeha said...

ohoo..i suke nom 1..huhu

sarah mohamad said...

kalau di beri pilihan saya pilih yg no 2 . tak payah buat esaimen . cari je dlm internet . hihi

Afiq Bukhari said...

mokcik, bangung!! 645 doh! haha

miss hunnybunny said...

wah..kalau macam tu..hunny pon naklah..senang keje..

Red said...

boleh boleh. tapi kena tunggu zaman wall-E .. eheks! XD

najihah sahami said...

hohohoho...buhsan ea yunk..ish...entry ni dh xemo ek.gud2.hahhaa

zikeryhassan said...

chill je. ketepikan sume mslh. pegi stdy molek2

tomato said...

wee~ bulan pemalas ! kekekek :P

krole said...

wuahhh!!!ahad ni x psti g wak..krole x brani nak kmfrm...lpaq katne wak?

missSenget said...

ahahaha...

bole x, xpayah belajar...terus ke konvo..

kakakakak..

RuSh D said...

no 1,4,5 ler yg paling best.wah,nk yg senang jer..haha..

ADfeez said...

owh mls jalan ker???
ermm kalo mls... bulan ngesot lah... hahahha
mcm suster ngesot tu.. hahahahhaha :P

mrs.sabri said...

cantik mata bulan..kening pun sama..hehe..maaf,komen yg tiada kaitan ngan entry :)

adan said...

boleh tak? ini malas tahap gaban punya orang la.. kahkahkah

AIN SYAFIQA AZMI said...

haha sweet..LIKE!!! =)

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers