Pepsi + Bihun Tomyam ::Buffered Earning Ke 8

Assalamualaikum

Semalam giler punya malas.Tengahari tak makan. Malam semalam plak pegi makan bihun tomyam pedas. tekak teringin nak minum air sejuk yang bergas. ahakss. masuk kiosk beli air pepsi. Bihum tomyam plus pepsi. Bayangkan la. Berdentum-dentum perut i kat dalam nie. Maklum la tengahari tak makan.Macam ade orang bergusti plak. ahakss dalam perut nie. Sakit woo. bangun pagi tadi, berulang alik pegi toilet. Rasa nak pindah duk toilet je. sebab dah tak larat nak jalan <---lagi? Kalo pegi toilet pun kena bayar tol, duit habis kat situ je bayar tol. Hahahaa.

Moral of the story: pepsi dengan tomyam tak ngamm! so, dorang nie tak leh kapel. tomyam kena kapel dengan teh o ais.ahakss

Alhamdulillah, BE ke 8 muncul. Rezeki.  Thank You so much encik Nuffnang!



psstt~~ "one ringgit and fifty cent" dan " one fifty" tue tak sama ek?patut la kena marah dengan penjual roti td.huhu

16 comments:

eRza farEeha said...

wahh BE..i pon br dpt 1..huhu

norh said...

pepsi suit dgn pizza ja..he he

Zaer!! said...

Yeah! dapat lagi BE??Nak gak! hahaha.Congratsssss.;p

najihah sahami said...

uit...ape la perut u ni..hahahaha..

:P

sakila's craft said...

tau dah...dah ada kajian dah, lepas nih tak blh mkn mcm tuh...

zikeryhassan said...

kalau kapel dgn air suam lagi sweet kot. hehe

Bulan said...

@ erza

oh yeah!!

Bulan said...

@norh

betoi2!ehee

Bulan said...

@ zaerr

nak ke?meh la sini.ahakss bw same2

Bulan said...

@ mish

tue la pasal.perut i pelik sket.ahakss

Bulan said...

@ sakila

tue psl.dah taw kn.beware la.ehee

Bulan said...

@ zikery

kapel ngan air suam mmg sweet.ahakss =p

RuSh D said...

dpt dh moral of the story tomyan x ngan pepsi..congratz dpt BE..

iszieylyanziy said...

ahhaha,leh bayangkan dah cam ne situasi tu,,:P

caliph shuriken said...

waa.. congratz mulann ^^

latest en3: ~ redirect ~

laskar rainbow said...

wahhhhh! tahniah tahniah dapat BE bawuuu;))

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers