1111...what a lucky number!Lucky girl!

Assalamualaikum semua.

Baru balik exam nie.huhuhu Jangan tanya boleh jawap ke tak. Jawapan nya "TAK"! I baca semua theory, yang keluar semua calculation. Mane tak hangin nya. Rasa nak koyak-koyak je kertas. hahaha

Ok,cukup la tue. Meh nak review follower Bulan yang ke-1111. Jeng jeng jeng..Bunyi drum. sekali dengan tamburine. Ahakss. Suki aku haku je an.Muihihihi.


Ini la header gadis bertuah yang menjadi follower Bulan yang ke-1111. Ain Alias nama di beri. Blog nya ringan aja.cepat loading.tak banyak widget. kalo di ikutkan pada list "kisah lama" dia. setahun lebih dah ain nie berblogging. Huh! Lama tue. Bulan baru 7bulan berblogging. Ehee. Yang paling best nya. Dio nie saim senegeri ambo.Ahahaha. "Dunia tak selalu Indah". Betol betol. kita la yang mencorakkan keindahan itu. eheee

Meh pakat-pakat terjah ain nie...

psstt~ first time review blog orang. ehem ehem.

9 comments:

ain alias said...

ehehm2.malu saye.jangan ler promote.
haha.bertuah ke?
blog neh tak sampai setahun ler lagi.yg dalam list tue dari blog lama.hehe :)

.: iEyLa :. said...

same lah kite...
calculation kar tah pape..isy2..nk marah2..
yunk..ahad ni cmne??

cik ayin said...

ala...kenapa bukan saya?ngeh3

krole said...

wuahhh!!tahniah wak!!!bab exam..tu sabar ye

eRza farEeha said...

wahh..tahniah yunk..i pon br dpt 1000 follower..hihi

Admin said...

tahniah.. wah, dh bnyk folower.. weee :)

najihah sahami said...

wahh..laju je naik folower ea..congrate yunk!

Zaer!! said...

review blog i cepat!!!! hahaha

RuSh D said...

wah,congratz...

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers