Cerita Hari Ini...Ahad?

Assalamualaikum...

Den duk bukak dashboard kete blog tadi. Duk baca semua update update blog yang den follow. Ada den baca den tak komen.Ada den baca den komen. Ada gambo seksi meksi den tengok. Sebab den suka tengok gambo seksi meksi terseksa nie.

Suda suda. melalut dah nie. tue la korang kalo den melalut tolong stopkan OK? sebab den nie tak reti nak berhenti dan control. Nak nak lagi time tido ada orang call. Laju je angkat.Lepas tue den cakap apa dengan orang tue pun den tak tahu. Tahu tahu pagi esok orang tue cakap den 'kiss' dia. OEMGEE!

Hah tengok! Dua perenggan da den melalut. Ahakss. Ok,suda suda suda. Meh den nak cite. Hari ni hari ahad. Esok dah start kelas. Sumpah! Malas giler tenuk. Homework den tak siap lagi. Take home Test untuk subject waste management pun den tak buat lagi. Print soalan tue da sudah. Tapi buat nye belom. tengok soalan. terkebil kebil. Garu garu montot kepala. Tak reti nak buat doe!

Final year project pun den tak siap lagi. Dah 2 minggu terkandas. Tak ada idea nak proceed camne.Huhuhu. nampak nye tua kat sini la.Adess! Malam nie rumate cakap nak pergi karok dekat Superstar karaoke di Wangsa Walk. tue yang den suka tue. Tapi ntah jadi ke tidak. Booking pun belom. Semua buat tak tahu je.

Ok la,den nak p mandi. Halamak! kantoi den tak mandi lagi. Hahaha

4 comments:

eRza farEeha said...

ahaks...nk ikot g karok!!hahah..jom mndi!!

krole said...

wuahhh!!!smpat g karok hahahaha~awak ni...ngeee...nak join le??

.: iEyLa :. said...

yunk!!! nk ikot..hehe..
malam ni mesti rmai kt wangsa walk..
baik booking dlu..hehe

Zaer!! said...

wah!! sape yang kene kiss tu lan? comfirm dak tu dapat tido malam coz da kene kiss.Sungguh bertuah budak itu.hahahahahaha..;p

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers