FanPage Facebook

Assalamualaikum

Petang tadi cuaca macam nak hujan. Guruh berdentum dentum. Kalau tak hujan lagi tak tahu la.
Best jugak kalau hujan. boleh tidur kan. best~~ pelok pelok ngan teddy bear.ahakss Jangan fikir lain ok?
Tadi gedik-gedik dengan Facebook. Ahakss. Macam dah tak ada orang lain nak gediks gediks kan?

Nie hah hasil duk gedik-gedik dengan Facebook.



Sila la 'LIKE'. Paksaan nie. Cepat like! Ahakss

Pernah baca entri seorang blogger nie. Katanya. Blog tak ada la best mana pun. Berlagak macam nak fofular la plak.Siap buat Fanpage lagi.

Meh nak jawap!
"Eh ko tue fofular sangat la?yang ko pun same p buat fanpage tue?"

psstt~ Bukan nak berlagak macam artis ok. senang untuk sahabat-sahabat yang tak berblogging nie nak dapat update kita kan?

19 comments:

najihah sahami said...

waa..dah ada fan page..phewwit!!

Bulan said...

@ mish

like cepat!

.: iEyLa :. said...

fullamak..
ade exam pagi esok pon sempat lagi wat fanpage..gempak2..

Bulan said...

@ eiyla

biase la.see da leg la.ahakss
xde la yunk.busan2

Dilla Nur said...

i da like daa....hehe..fan bulan neh...

Bulan said...

@ dilla

i like u so much dilla!ahakss

Dilla Nur said...

i like u much2 so laa bulan...haaa...sudaaah...hehe~

Bulan said...

@ dilla.

sudahh! aishiteru la dilla.ahakss

kau kesah ke?? said...

amboi setetment. i pon nak buat fan page le. tapi berape kerat je follower i.

akU GaDis said...

nak like! nk like! hehe

eRza farEeha said...

da like..hehe..nk wt gk!!huhu

ADfeez said...

kalo like.. leh naik ke bulan x??? :P

kamarukom said...

piwwwiiiittt cik bulan fan page~~
kawan2 jom buat ombak sket kekeke~
dh like dah >.<

MiSz IeyFa said...

akak,mcm mana nk ltk fanpage faceb0ok kat bl0g??

nazirulhazwan~ said...

jom buat kempen u like my fan page, i like ur fanpage.hahaah

nadzirah aqilah said...

waaaa!!! laju2 like!!!
hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! tu diaaa,
I kipas susah mati youuu, like2! XD

aibaks said...

wa.. bulan da de fan page..nice!

sarah mohamad said...

semestinya kena like ni ! hihi

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers