Gong Xi Fa Cai Saya

Assalamualaikum

Baru bangun. Eh tipu je. Tadi lagi bangun.ahakss. Hari ini Bulan buat kerja memotong. Potong kubis,sawi,daun sup,fish cake,...bla bla bla.semua la i potong. Jap lagi nak goreng bihun 6 bungkus. Perghh~ banyak tuh. nak buat kenduri sebenarnya nie. Hari nie merupakan majlis pertunangan Bulan dengan jejaka pilihan. Ahakss Poyo je kan? Sila jangan percaya. Mane ade orang buat majlis pertunangan makan bihun goreng je. Muihihihi. Mesti korang dah percaya tadi kan?Hahahahahaha <------ gelak jahat!

Tak ada la, sebenarnya hari nie ada reunion sekolah rendah dan menengah. So, dorang nak Bulan goreng bihun. Sebab picnic yang before nie Bulan bawak bihun goreng,dorang cakap sedap. Hahahaha. see,i pandai masak taw Afiq Bukhari.! U jangan sakit jantung plak.Muihihihi.

Cuti raya cina nie tak lengkap, sebab family Bulan tak cukup. Itik tak balik cuti. Dia tengah bercuti kat genting. Wah,enjoy sakan ko itik. Sorry la itik,i tak bawak balik baju. so i pakai je baju u kat rumah nie.hahaha memang niat i pun.kihkihkih

Merah membara sempena raya cina.hahaha

pssttt~ pagi tadi saya mimpi ada orang call. mimpi ke?sebab bila dengar suara dia rasa nak nangis je.

18 comments:

eRza farEeha said...

wahhh..u..pndi msk kn..hhehe..nk3

My CoLleCtIoN said...

waa.... cik Bulan kita nie pandai masak rupanya.. he~

eT said...

tetiba nk mintak mihun sepinggan..hehe
dapat idea dah nk pakai baju kaler apa ari nih...wink...wink...

emieysandra said...

bestnyer reunion!!

kakchik@ella said...

Selamat berunion bulan yg cantek. KC ari ni balik kg. hihi ..

najihah sahami said...

waa..lepas ni u masak untuk i lak ea. hehehehe

KUREKURE COMEL said...

blh kite berjemaah ramai2 mee tu ye cik bulan...hehehe

Gayahspears said...

merahnyer... cun2

caliph shuriken said...

waa.. sgguh2 celeb CNY ni, hukk

latest en3: ~ hujan & mesir ~

Bulan said...

@ erza

uit pndai la sgt.ahaks

Bulan said...

@ my collection

xde la pndai pn.

Bulan said...

@eT

ahaks..meh pakai merah2 sume

Bulan said...

@ emieysandra

ehee.best kan.dpt jupe kengkawan

Bulan said...

@ kak chik

best nye balik kg.ehee selamat bercuti akak

Bulan said...

@ mish

boley sayam.u nk mkn pe?

Bulan said...

@ mina

boley sayam!ehee

Bulan said...

@ gayah

hahaha..cun ke?

Bulan said...

@ caliph

mesti la!

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers