Masih mencari


Assalamualaikum


Bulan rasa penat malam nie. Semua kerja tak jalan. bukan penat fizikal mengeluarkan peluh, tetapi penat perasaan. penatnya perasaan ini sehingga rasa cuak menghadapi presentation lepas cuti nie tenggelam entah ke mana. mungkin perasaaan cuak itu akan datang bila Bulan menjawab paper biochemical proccess engineering. korang tahu?tak tahu? buat-buat tahu ok?Bulan malas nak terang kan pe bendalah subject tue. 2 kali repeat pun still fail lagi. 

9 comments:

eRza farEeha said...

yunk..gd luck 4 ur stdy ye...:)

My Bloggie ! said...

chill k. hee semua masalah bole d selesaikan sygg. study jgn tension2. relax jek.

faraheleena said...

xpe2...try ur bez keyh!

~~su manje~~~ said...

Happy golucky...
and happy blogging
Blog make you feeal FRRRRRRreeeeee

caliph shuriken said...

tgk nama paper tu pun dh rsa x best, hukk...

latest en3: ~ hujan & mesir ~

Afiq Bukhari said...

susah sangat ke paper tu?rileks la, cuba lagi k. no more play2 :D

miss hunnybunny said...

chaiyork2 sis..hehe

najihah sahami said...

yunk...usaha kag..bolehnye tu..ehee...u go girl..(pergh..ala2 pom pom girl gitu)..

nazirulhazwan~ said...

chilex la, den ade satu paper tu 3 kali amek, hehe berjaye je menjadi engineer yang kacak dan berjaye;p

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers