I am Instigator???No way!

Assalamualaikum

Lama tak mengetuk keyboard nie. Satu dua ! Perghh baru dua hari kan? Tu pun nak kecoh ke? Tak ada mood, tak ada idea. Idea lari ke bumi. Tak ada kat Bulan. Eh,ingat lagi tak cerita "Berlari ke langit"? Rosyam Nor pelakon nya. Bestkan cerita tue. Apa kaitan dengan entri nie ek?Tak ada pun kaitan nya. cuma saja nak cakap.

Bulan demam. Semalam lepas balik dari makan KFC rasa tak sedap badan. Pas makan pergi plak Uptown kat Danau Kota. Ronda-ronda kat sana. Balik bilik memang pening. Amik panadol activfast 2 biji. Baring-baring, menunggu pangilan sejam lebih yang tak kunjung tiba dan terus tido. bangun hari nie pun berat kepala. Kawan datang amik nota kuliah pun cakap muka Bulan pucat macam mayat.

Nak share hot story nie. Hot ke?hahaha. Bagi Bulan hot la jugak sebab ia menyebabkan Bulan demam <----tipu je. Ada orang cakap Bulan nie penghasut seperti seekor syaitan. Dalam mat salless nya orang pangil "instigator". Uhoiii. Ada bukti ke sayang?Kalau kau ada bukti aku mintak maaf la. Tapi aku tak ada niat nak menghasut pun. Sepanjang aku berblog kat sini dalam 7 bulan nie. tak pernah aku cari gaduh dengan orang. orang pun tak pernah buat fitnah kat aku. Nie aku baru je nampak kau 2 3 hari dah timbul fitnah-fitnah yang tak bermaruah nie. Hak hak tuihh! Aku tak layan publisiti murahan ok! Kau layan tue ikut suka kau la. Aku minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki ok. Mungkin aku salah cara nya. Tapi sekuman pun tak berniat nak menghasut sesiapa. Harap kau mudah faham. Sebab aku tulis nie dalam bahasa melayu.

Menulis dalam keadaan senyum..Tak caya?Meh tengok sini.
Menganoyinkan kan?

psstt~ tak mau gadoh tak mau gadoh tak mau gadoh

11 comments:

Myra Jay said...

Sabar ye Bulan.. :)Biarlah org nak ckp pe pun kat kita yg penting kita tak buat kan..

Betul ke Bulan Demam pasal nie?? :)

krole said...

wuahhh!!get well soon wak~
wuahhh!!!sapa pndai2 bat fitnah tu wak..meh gtau krole..le ajaq skit ngeee~relaks ye wak..besa r tu~

ADfeez said...

hahaha kereknya muka....!!! :P
nk aD tlong bantai org tu ka??? sbut je nama.... :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

uik..saper kata bulan penghasut nih?psl entri sis hr tu ke dik?peh sis nak belasah org yg tuduh2 adik kesayangan akak ni.jahat tul dia.

Noraien said...

jangan pedulikan aper orang lain kate..orang tue dengki kat bulan kowt.. :)

get well soon yea..!!!

eikieyn said...

seriously, buat tak reti je dgn orang camni. :D u take care okay. ;)

~~su manje~~~ said...

salam sis
berpetang disini

.: iEyLa :. said...

alolo...cian die..
nk manje2 ngan i kan??xpe..
t i datang..uhuk2...

najihah sahami said...

ops!!siannya u..demam aje..ish..ni mesti kes excited jumpa i 'Siti' hari tu. hahha

caliph shuriken said...

btul tu.. gadoh2 x best...

latest en3: ~ aku, dia & vintage photo contest ~

RuSh D said...

gambar mcm detective ada ler..haha

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers