sindrom malas menaip message

Assalamualaikum


Uwaaa.sunyi aja blog nie. Mana korang semua?Ahakss Ada sihat? Demam? Jangan lupa makan ubat taw. Maklum la sekarang nie musim tak menentu kekadang hujan dan panas silih berganti. Lagi satu, doakan semua rakyat-rakyat kita di Mesir  agar mereka berada dalam keadaan selamat. Juga doakan semoga rusuhan itu tidak berlarutan terlalu lama. *erkk..giler skema ayat*


Pssstt~ Nak tanye. Korang korang korang nie semua ade boifren/gurlfren kan? Selalu nye call ke message kalau korang berhubung?  Selalunya message la kan. Sebab nya kalau call susah nak bermadah pujangga nie. Ahakss lidah jadi kelu. Kalau message nie. Semua ayat-ayat jiwang karat 14 keluar kan?Ahakss.


Ini merupakan satu sindrom yang tak taw mana puncanya. sindrom ini memang berlaku pada diri Bulan. Bulan sanggup habiskan kredit call semula orang tu semata-mata malas sangat nak taip message. Tapi Bulan akan tengok juga la keadaan orang tue. Kot kot dia kat kelas, tak kan nak call kan. Bulan bukan jenis "handphoner tegar". Ahakss suka suki aku jeks letak ayat kan?. Maksudnye berkepit dengan handphone la. jika Bulan message kamu bermakna time tu Bulan jadi sangat luar biasa dan terlampau boring sebab hanya ada handphone sahaja. tapi kalo setakat nak reply perkataan 'ok', 'tq', 'ye', 'bye2','tc', ILU,IMU etc.. Bulan akan taip message la. nanti tersentap pula orang tue kalo Bulan call semata-mata nak cakap 'bye2','tc' dan terus letak. Bulan tau sindrom ini menggambarkan Bulan seorang pemalas. Tapi hape boleh buat, memang itu Bulan punye perangai.


Gambo tak ada kena mengena

pssttt~ memang malas sekarang nie. Dulu laju je offer diri kat mama nak masak. sekarang nie tengok je mama masak. huhuhu

14 comments:

ofcuz said...

hei3!!! hhahahah

nazirulhazwan~ said...

denpon malas nak taip msg, lagu koling2 jer.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nnt sis miss call.bulan call akak tau!

eRza farEeha said...

hak3..i ;pon slalu kol je..mls nk bg msg..ahaha

..yunmalique.. said...

sama! sanggup abes kredit dari menaip!

Semek said...

kalo gune bill..
for sure langsung xgune msg..
call je..
tp make sure kalau nk gune bill
buat limit penggunaan
kalo x..sure sampai beriban2 bil nk kna bayar..hehe

Jasmin Ibrahim said...

msg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tp utk org trtntu jer akn kol......yg x pntg,msg jer...ahaks

iszieylyanziy said...

tet!! malas bebeno nk mnaip,,ahaha

sAsyA said...

sama..mals taip & kdg lmbt
call je senang, cepat & ckp trus mksud lg sng smpai hehehe

ardinihumaira said...

dni rajin sms sebab murah upax hehe

Ratu Sulaman said...

btol2, slalunye Ratu le yg end up the conversation dlm sms tu dgn tak blas lansung.. :P malas pnjg2, same same lg kite ni...

tomatokering :) said...

hahah ceq pon mls sgt singkat2 udah :P

caliph shuriken said...

sy slalu msg jaa.. senang sikit ayat level pujangga kuar, hukk...

latest en3: ~ 10 saat saja ~

cikgu ainura said...

nuyu pon mmg ada sindrom yg sama ngan bulan laa.. kite serupa.. =)

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers