Dating dengan Cik Bayu::1st time jupe macam dah lama kenal.

Assalamualaikum

air bayu membawa diriku sepintas lalu ku terkenangkan mu.Muihihi. Jiwang karat limobolas kan?Adesss. Dah dah tak mo mengarut. Nak cite nie. Meh la baco. Tak mo baco pun buat buat baco k.Eheee

Semalam Bulan pegi meronggeng dengan Cik Bayu. Bukan Cik Nadia Bayu ok!

Nie la Cik Bayu

Dia skolmate Bulan masa skolah menengah dan juga blogger sekarang nie. Eheee. Bulan jupe dia kat FB baru tahun lepas. Tegur tegur beramas mesra.Ahakss Baru semalam dapat jupa. Kami pergi Times Square. Tengok wayang cite Big Momma: Like father like son. Giler lawak. Best! Pastu kami jalan jalan kat Bukit Bintang untuk snapshoot. Ahakss. Jakun giler bile cik bayu suh Bulan posing.

psstt~ Gambor snapshoot Bulan update kat entri lain k.eheee

psstt~ Kita berkawan bukan untuk sementara kan?Berkawan untuk selamanye. Tak bersua sekarang mungkin akan tiba masanya kita bersua jika itu takdirnya. cewahhh!

10 comments:

.: iEyLa :. said...

walllaahh..ayat last tu best mekk..
g xajak..xacii..hehe

eRza farEeha said...

wahh..siap photoshoot lg..jrles2..hye cik bayu..hhi

kakchik@ella said...

kakchik pun nak friendship forever dgn bulan boleh??

Cik Yana said...

Ingatkan cik Nadia Bayu tu. Hehehe~
Siap snapshoot bagai. Nak tengok gak gambar tu nanti :)

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

enuLwanie said...

hahahahaha...suka ayat last tu.who knows kan?xpenah tegur ms sekolah, skrg mcm best fren.

thanx to Allah, He Knows best for what He did.

najihah sahami said...

smpai hati u...i pun nk jumpa gk.....
:(

fyna said...

suke ayat yg last tue..
:)

cOnfuSeME said...

naisss la..jd model jap ea...:P

nelly said...

Dating tak ajak.hehehe

Gayahspears said...

dua2 comel...

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers