hati seorang pencinta setia...

Assalamualaikum...

Wah..internet slow giler tenuk malam nie. Nak blogwalking pun susah.Adess.Menci menci menci. Nampak sangat tenet tue suruh Bulan study kan kan kan?Ahakss. Ye la nak study la nie. hukhukhuk

Jap jap. Tadi dengar satu lagu ST12 tajuk Saat Terakhir. Tertarik dengan bait bait lirik nie.

Satu jam saja ku telah bisa 
cintai 

KAMU

KAMU

KAMU

dihatiku
namun bagiku melupakan mu 
butuh waktuku seumur hidup 

psstt~ susahkan nak lupakan seseorang bila kita dah mula cinta dan sayang dia. Kalo setakat suka tak pe lagi. Korang penah lalui situasi macam nie tak?

16 comments:

iszieylyanziy said...

p study la yunk,,ngee,,pernah2x,,dia bagi harapan palsu kot,,xpon dia hide somthing dri is,,wpon kwan2 bnci die,,is ttp syg die,,n ingt die,,sobsob

Yan said...

Internet slow coz of tsunami in Japan. Same here.. Geram je..

RuSh D said...

tenet laju jer..cuma fb jer slow loading..

caliph shuriken said...

klau suka btukar syg ni complicated sikit, huh...

latest en3: impak tsunami

sarah mohamad said...

memang line tenet slow malam tadi. mesti cik bulan study ni kan. hihi

nak download lagu ni kepa. hihi.best !

eRza farEeha said...

biasala..hati seorg pompuan kn..xpe3..ad hikmah disbalik nye..

~SYAZ~ said...

ngee~
mmg die suruh sis study tu..
mmg lemah badan lah oden ni nak melayan kalau intenet slow gile2..
and the last suke lagu ni.. ^__^

aNNa maRdHiaH said...

bulan . tenet anna pun slow jugak .
hurm pernah2 .. anna tak boleh lupakan die sbb dh terlalu sayang tapi die dh tak sayang anna lagi.takkan kita nak pkse die .
terpakse jugak perlahan2 lupakan die .

adan said...

minat ngan lagu st12... best lirik lagu ni.. mendalam... ^_^

akU GaDis said...

saya pernah!!!!
damn miss him :'(

najihah sahami said...

uit..yunk!!!lek eh...xmo emo2..hehe

Mohd Firdaus said...

xpnh lg lalui situasi ni..mcm x best je..hahaha

Hafriz Mohamad said...

Same jer..^_^

tp x kira la cmne pn, syukurlah..
sbb, itu tndanya kita masih punya hati n perasaan..dan syukur lg skali krn prasaan yg kita alami itu adlh normal. (bukan prasaan alien) hehe~

Aretikz said...

kadang2 perasaan yg kita jaga, yakni dalam hati adalah keranaNya, insyaAllah akan diberi terbaik dariNya..

My Latest Post
Ku Bertanya Dan Tertanya: Dari Lelaki Buat Wanita

Dilla Nur said...

ermm...sedehnye...macam penah...kot...ngee...tp kalo org tu x bg reaction, i senang je nak remove dr otak...tp kalo yg bg tu yg ssh sket tu..hehe...

sarah mohamad said...

bulan, nak tanya soklan yg tak ada kene mengena dgn entry ni.

kalau tukar .com tu kan, dashboard sama ke dgn blogspot. ke macam mana ?

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers