Kisah si stalker yang tak kesampaian

Assalamualaikum...

Hai korang semua!! Selamat pagi!!! Muihihihi. Hari nie hari yang agak menyentap dan menyedihkan. Bulan cuba untuk tidak menunjukkan reaksi sedih nie Y_Y.Huhuhuhu. 2 3 hari nie pun cuba mengelak untuk tidak mendengar berita berita ini. Uwaaa... Sedeyy wooo~

Malam nie merupakan "SUPER SHOW 3 Concert". Korang tahu tak apakah ini?Ahakss.


Uwaaa.tahun nie planning nak pergi.Tapi banyak plak halangan nye. Kerja berlambak lambak. Duit tak ada. Harga tiket pun dah naik. Kalo dulu rockpit area baru RM300++. Tapi untuk concert kali nie rockpit area mencecah RM500. Huhuhuhu. Paling murah pun RM230. Mahal wooo~.

Kawan ajak jadi stalker superjunior kat KLIA.Huhuhu cukup la kenangan tahun lepas. pergi stalking dari tengahari sampai ke tengah malam tapi batang hidung dorang pun tak nampak.huhuhu Dapat penat ade la. Balik bilik menangis tersedu sedu. Sebab apa? Sebab tak dapat jumpa SuperJunior. Ahaksss. Begitulah kegilaan Bulan terhadap mereka suatu ketika dulu. Ahaksss. Lebih lebih lagi si Hensem nie. Adesss. Malam malam tido berpelukkan bantal gambar muka dia pun dah cukup.Huhuhu


Hahhaha. Tue kenangan lepas. Tahun nie memang berazam tak nak jadi stalker lagi dah. Serik wooo~~ Tahun lepas kawan Bulan drive hampir nak menciom bontot trailer. Wahhh kalo ciom gamaknye dah kat hospital kot time tue.Hahaha. Semata-mata nak kejar Super Junior.huhuhu Tapi sekarang nie,Kalo tak dapat pergi concert pun Bulan duk  diam je kat bilik. Bukak buku dan study. Wahhh~~ bagus kan i?Ahakss. Sekarang nie kegilaan terhadap mereka dah berkurang. Mungkin sebab dah ade blog kot plus busy dengan final year project nie. Pape pun. Encik Kyuhyun mata sepek kat atas tue tetap menjadi pojaan hati ku.Hahahaha

psstt~ best bila dikenangkan balik semua tue. 

27 comments:

zalizalu said...

err, kos apa ek kat uia sana?

ejulz said...

pegi laa konsert artis msia.. konsert ramli sarip ke.. huuHu..

akU GaDis said...

uit.. minat syper junior smpai cm gitu sekali.. haha

sib baek i x minat korea,lau tak, i pon nanges cm u gak.. weee~

kamarukom said...

26 hb nnt tggula kat airport..super senior plak dtg hahahaha

krole said...

wuahhh!!!krole pon x dpt p wak..xdak duit r...!!!...hihihi kenangan tu..jom jd stalker g ngee~

Dilla Nur said...

parah dah ni...adoii...meh nak jd stalker u je laa....hahaha

alongizhamhadi said...

Sapa dorg ni???xkenai pn...dh tu sorg2 mcm bapok jek...kali ke pompuan dorg ni???isisiss...tiru band rock KISS neh...

cOnfuSeME said...

haha...cri kje tul mu ni mkck...sengal ganda2...:P

Bulan said...

@ zalizalu

amik engineering.

Bulan said...

@ ejulz

adess.ramli sarip pn x minat nk p concert dia cmne?wat abes duit je

Bulan said...

@ hanis

tu la psl.kalo x sme la kite ek.duk nangis sbb x dpt jupe super junior

Bulan said...

@ kamarukom

wahhh.26hb nie super senior da nk blik.huhuhu
ok2 bulan tgu siap ngan banner lg.ahakss

Bulan said...

@ krole

adess.krole penat la jd stalker nie.ehee

Bulan said...

@ dilla

u nk jd stalker i?meh2 wahh x sngka ade org nk stalking i.ahakss

Bulan said...

@alongizhamhadi

hahaha.xknl super junior ke?adess.sadis tul x knal superjunior

FariehanIbrahim [LBC] said...

adoiii, minat punye psl r nie kn. haha!
len kli cube lgi. ;pp

Bulan said...

@confuseme

ahaks..mmg i sengal yunk dlu2.ehee

Bulan said...

@ fariehan

hahaha.xnk cube da. tue kenangan silam.ahakss

sarah mohamad said...

bulan, he's mine ! hihihih . sentap cik bulan minat dia jugak. hihihi

najihah sahami said...

yunk....u mai komsert i je laa..eh....xbaik membazir wooo...

eRza farEeha said...

wahh..laki u!

iszieylyanziy said...

mai la konsert is,,haha,,fre,,,,,vvip ag,, :P

ADfeez said...

hahaa.. x sangka u cmnie.. hahhaa...
btul2 fanatik nieh...

baideway.. aD pun suka lgu2 dorang nie.. hehehe... ;D

adan said...

biar betul sampai nangis.. hahaha

psstt.. dengar kata kebanyakan artis lelaki korea gayboy? betul ke?

Violet Blue said...

waaa~
sampai stalk suju~
mmg peminat setia la namanye tuh..
:D

sw33tdarling said...

kalau nak ikutkan hati, mmg mati... invest tiket sampai beratus2, kalau dapat jumpa depan batang idung takpe laa jugak...

kalau tak dapat jumpa depan batang idung, tgk dalam TV lagi clear rasanya...

tapi feel live tu dah tentulaah berbeza kan...?

Pendekar Berkuda said...

super junior?? siapa ek??

tak pernah kenal la...

huhuhu...

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers