Padan muka buat kerja last minute!

Assalamualaikum...

Hai peeps!! wahh skipping speaking mat salleh plak! Hadoiii~ ce teka ce teka Bulan tengah buat apa nie?
Cepat cepat! ahakss Tengah berdiskusi dgn groupmates nie. Adess ade mini project kene present khamis nie. Baru start nak buat. Dapatnye bendalah nie dah sebulan lebih. See! kerja last minute kan? Baru je terkedek kedek nak tengok soalan. Huhuhu. Susah wooo~ wa tak reti nak design activated sludge wastewater treatment plant nie. pastue kene buat simulation lagi.uwaaa~ tulun la Bulan.huhuhu. Bukan Bulan buat sorang project nie ade gak groupmates tulun tapi dorang pun tak tahu camne nak start.Huhuhu

psstt~ perasaan nak nangis je malam nie.

Eh eh, pendek je entri malam nie kan?ahakss

Moral of the story: JANGAN BUAT KERJA LAST MINUTE!

6 comments:

ADfeez said...

jgn ngis ok.. buat slow2.. aD tmn ;)

Bulan said...

@ aDfeez

huhu.da nk tido da pom.ehee

cik ayin said...

chaiyok2 kak bulan.. :)

najihah sahami said...

wuu..padan muka.. buat kerja last minute sgt..:P

akU GaDis said...

i pon cmtu gak yg,,

gud luck ea =)

sarah mohamad said...

cool dear:)
wat rilek sudeh tapi kerja kena jalan lah ye. hihih

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers