Suram je www.nazifazali.com

Assalamualaikum.

Hape habaq semua. Ada sihat? Huhuhu. Sedih sedih. Blog nie tak seperti dulu lagi. Suram je. Dulu bila update ada je yang datang menjejak. Paling baik tinggal komen. Dulu lebih dari 10 komen boleh capai untuk tiap entri yang di update dalam masa sehari. Sekarang nie bila update nak dapat 10 komen sehari pun susah. 10 komen tue dah kira banyak la bagi blog Bulan yang tak seberapa nie. Pengomen pengomen plak terdiri dari kenalan kenalan blogger yang rapat dengan Bulan.Bersyukur sangat. Tapi lately nie, UV pun tak sampai 100.Kenapa ek? Sebab Bulan nie sombong ke sekarang? Jarang blogwalking ek? Maaf la ye, Bulan busy sekarang. Tak sempat nak blogwalking. Selalu nye. Bertempek kat dashboard aja. Kalu ada update kawan kawan blogger yang lain Bulan baca dan komen. Selalu nya macam tue la sekarang nie.

Tapi Bulan musykil la. Sejak tukar domain nie. Lambat giler wawi dapat update blog sendiri kat dashboard. Selalunye bile kita dah publish entri,terus diupdate kat blog kan?Sekarang nie tak, Lepas 5 jam baru nampak terkedek kedek update tue timbul. Hufff! sedih sedih. menyesal tukar domain. Kalau tahu nak jadi macam nie hadiahkan aja kat sapa-sapa yang nak. eheee.


Dan Bulan pun wonder jugak. Adakah korang dapat update dari Bulan? Bagi follower Bulan la. eheee. Pelik pelik pelik. Nak tahu jugak kenapa jadi macam nie. Ada sape sape boleh jawap tak?

psstt~ semalam dan hari nie merupakan antara hari paling perit untuk dikenangkan.

46 comments:

caliph shuriken said...

uikks.. lepas 5 jam bru kuar.. mmg giler wawi, hukk...

latest en3: ~ the law of attraction ~

zikeryhassan said...

yang lain-lain busy gak la bulan. hehehe.



okey nak sambung buat esaimen :)

Dilla Nur said...

entry ni lom kuar tau kt bloglist dilla...naik yg b4 ni je..huhu...

Bulan said...

@caliph

tue la giler wawi kn.meh naik myvi.ehee

Bulan said...

@ zikery

busy gak ek. eheee
gud luck k!

Bulan said...

@ dilla

tue la yunk.i pn pelik nape jd cmtue.ehee

iszieylyanziy said...

yuyunk,,,,kan kan,,suram je kan,,ngee,,blog is pon,,fktor utama is,,sbb is x bw,,ngee,,bz2x...

kakchik@ella said...

Hi bulan, dont worry kakchik dtg ni. jgn sedih2 eh. Jom joget korea. hihi

Bulan said...

@ isz

tu la yunk.bile ntah nk meriah cm dulu.sume da busy.ehee

Bulan said...

@ kak chik

yeay! kak chik mai. sayam kak chik.ahakss kite joget lagu 4minute lak nak. baru seksi.hahaha

najihah sahami said...

sama suram la blog kita eh.huhu....aah la yunk. entry u xnaik kt dshboard i. huhu

cik ayin said...

masing2 bz la tu :)

Al said...

entri ni post kol 10 kn
mse tgk kat dashboard kol 2pg ni, dia tlis posted 1 hour ago
so mknanya kol 1pg br ade kt dashboard,lps 3 jam post

hmm...lme gk tu


biaselah klo bz tu
tu blom kawen lg kn..erk

ADfeez said...

xpelah... bulan punya pasal.. di maafkan... jauh di blog.. dekat di hati.. hahahah...*muntah darah :P

SyedGraphiX said...

sabar je bulan. hehee. ehh, syed x pnah tgk update kat dashboard T_T

eRza farEeha said...

yunk...masing2 bzy besala..hehee..

npe yunk??story2 la..

mrs.sabri said...

memang lambat sikit la bulan kalau tukar domain ni..nanti lama2 dia cepat le..hehehe..mcm akak itu hari pun mcm ni la jugak tapi sekarang dah ok.. :)

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

yang lain pun busy jugak la bulan.... =D

Bulan said...

@ mish

tu la psl.xtaw nape.huhuhu
xpe yunk.nati x busy kite giler kt sini ek

Bulan said...

@ ayin

aahh.tol la tue.ehee

Bulan said...

@ Al

tula psl.pas 3 jam bru timbul.huhuhu
sedey2!
pas kawen?benti blog terus kot.ahakss

Bulan said...

@ aDfeez

jauh diblog dekat dihati ek.ahakss
*muntah ijau* =D

Bulan said...

@ syed

lol.xpenah update kt dashboard?adess. ehee

Bulan said...

@ erza

aah busy kot sume.ehee

Bulan said...

@ kak rafina

owh.mcm tue ek kak.ehee xpe la.harap2 lme2 kembali pd normal la

Bulan said...

@ khairina

owh.ok2..gudluck dgn kebusyan kalian.ehee

akU GaDis said...

xpe yunk! i sedia komen entry u,,

tamo sedih2 ea =)

mane ada suram kalo owner dia peramah,, =D *nak coklat*

nadzirah aqilah said...

sya pun bizi jugak bulan.. sory ya..

err.. bulan tukar domain? tapi boley je sampai cnie...

Bulan said...

@aku gadis

yeay! sayam anis!ahakss
bdk gastrik mne leh mkn ceklat.ehee

Bulan said...

@ hanis

xpe yunk.semua bz skunk nie.ehee

krole said...

wuahhh!!biaq tol wak!!!...tp krole tngok ade update wak ni slalu...aikk???pelik juga ye lewat publish???

mesmerising_wan said...

wa da 30 comment!
wan nak dapatkan 20 komen pun susah, he

Bulan said...

@ krole

dpt ek?mybe lmbt kot...ehee

Bulan said...

@mesmerising

ala wak.30 pn skali ngan komen tuan blog.ehee

Qaseh dalia adelia said...

qaseh pun camtu jugak ..kdg2 esok baru keluar kat dashboard pelik kan ..hurmm

farasakura said...

kadang2 yang pkai blogspot pon lambat kuar kat dashboard =,=

ejulz said...

dasyaatttt!! 5 jam baru keluar.. nape x bulan dpn je br keluar.. heHe

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "BIKIN PANAS BACA ENTRI BRO BEN ASHAARI.."

Bulan said...

@ qaseh

aah.tue la.pelik kn.nk wat cmne ntah.ehee

Bulan said...

@ farasakura

ye ke.bulan pakai blogspot dlu ok je.sejak pakai dot com nie yg jd cmtu.huhu

Bulan said...

@ ejul

tue la pasal.kalo kuar bulan dpn.sy jual da blog nie.ahakss

cOnfuSeME said...

uitt..sama la suram kita...hehe..bz meh nk update blog..huhu

*dah komen ni..xyh sedey org lain xnk komen...:P

Bulan said...

@confuse

hahaha.i x sedey la xde org komen.huhuhu
thanks yunk!

ardinihumaira said...

wow! congrats cayam dah ber .com :D

Bulan said...

@ kak mie.

kak mie sayam.ahakss da seminggu da ber dot com.ehee

nazirulhazwan~ said...

sume da sebok melepak kat SB facebo0k tu, mane nyer nak p blogwalking lagi lan

Bulan said...

@ naz

engkau pn sama naz.hahaha tu la penangan fb nie.racun racun.ahaha

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers