Mulut asyik menyumbat aja!

Assalamualaikum...

Perghh tajuk! Ahakss.. 2 hari menghilang kan. Ada yang rindu tak? Meh nak pelok ciom meh.Ahahaha.
Streamyx kat rumah problem. Entah lorr elokelok duk online tetibe tak dapat connection. Mencik tol! Muihihi

Balik rumah baru 5 hari. Tapi terasa badan naik 5kg. Apa tak nya. Kerja kat rumah makan aja. Mama plak ada je makanan yang dia nak sumbat kat anak dara sunti cun melecun nie. Hukhuk over la plak tang pujimemuji tuh!

Bukan sumbat pe pun. Nasi je. Pagi tengahari petang malam tengah malam. Nie la jadual makan i sekarang nie. Kalau dulu kat hostel. tengahari dan malam je makan. Nie kat rumah.Hah! hamik ko 5 kali sehari i makan taw. Dah rasa macam mak dugong dah nie. Hahahaha.Tapi kempunan nak makan kerang rebus,jagung rebus, dan durian tak tercapai lagi. hukhukhuk...

Tadi pergi melawat kawan mama kat ICU. Dia koma sebab jatuh dalam bilik air. Pendarahan dalam otak. Baru je 3 hari lepas naik motor dengan makcik Leha pergi pasar pagi dengan dia. Dengar dia melawak dia ajar Bulan masak ayam paprik. Tapi sekarang sebak tengok dia terlantar atas katil tue.

psstt~ hidup nie sukar untuk didugakan?Kita tak tahu apa kemungkinan yang akan kita hadapi.

11 comments:

najihah sahami said...

haha..sama la kita yunk..kerja menyumbat je ni..alahai..u macam dugong..ai macam duyung kot..cun sikit.hahah

Dilla Nur said...

hidup ni mmg ssh nak duga apa yg bakal blaku...yg penting kne siapkan diri dan bertabah slalu... :)

makan manyak2...baek tuk kesihatan...hehe/...

apik pehe said...

hahaha..reti menyumbat jer bulan ni..mmg same la dengan mish..hahaha..

xper2..mmg x diduga pon..
arap dia cepat sembuh..

cik ayin said...

saya rindu kak bulan :)

zikeryhassan said...

makan je selagi termampu okey. pastu sila la joging 10 round

nur aisya humaira said...

takpe cik bulan,mkn slagi blh mkn..:)

ejulz said...

ejulz dtg nk kene cium.. heHe :P.. semoga makcik leha cepat sembuh.. amin.. :)

*lalaluna bella* said...

yunk..pray 4 u mom..may Allah bless her..ala..bella da wat kputusan nk diet!gimok moks sesgt daa neh..hehe..;)

Ardini Humaira said...

moga cepat sembuh, amin...

akU GaDis said...

yunk,agak2 la,, u mkn byk pom x gmok la,, hehe...

i pon same,mkn je kije :P

OreO HitaM said...

Hidup ini mmg tak dpt diduga..
My sister pun skrg ni tgh berlawan dgn cancer

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers