Nak Promote Sikit.Meh la tengok contact lens comel comel nie

Assalamualaikum

Hai korang! Ingat lagi tak contest yang Bulan buat January hari tue?Eheee. Main sponsor untuk hadiah contest hari tue ialah PrettyLensStore.

Bulan adalah salah sorang daripada owner untuk blogshop contact lens nie. Lens yang kami jual memang original dari Korea siap dengan anti-fake sticker lagi. Maklum la banyak kat pasaran nie contact lens fake yang dijual dengan harga yang murah. harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Kami dah hampir 2 tahun jalankan business nie. Alhamdulillah, hampir 500++ pasang contact lens yang telah di order.

Klik untuk ke Blogshop kami =)

psstt~ Kami happy,anda pun happy.

13 comments:

najihah sahami said...

ehee..hai tokey lense! kaya u ye!

Yan said...

malas sangat nak pakai contact lens. walhal ada sekotak penuh lagi..

apik pehe said...

wahh..naseb bek apik ni jenis x pakai lens..kalo x..bleh mitak harga member nga bulan..kn kn kn

eRza farEeha said...

wahh...u mesti kaya kn..leh blnje i ice skating t..hihi

adan said...

2tahun berbisnes.. mesti kaya kan..

cik ayin said...

tak pandai nye nak pakai..nak cuba la..heee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bulan sayam....mahal tak?sis nak beli boleh?

Bulan said...

@ kak LM

xmahal pun. Harga dlm 30-40 je..ehee
leh pakai lame.1 year

Organikaceh said...

Nice blog..
keep on writing and happy nice day..

Rain said...

bulan, ada jaminan x pas ai pkai ni rmai dato2 nk kat ai? hahahah....

missh aryeika said...

wah . cam lawa2 jea . tapi sygg missh tak pandai pakai lah :)

Izyan Masri said...

MACAM BEST JE.SERIES RASA NAK BELI.LECEH TAK NAK JAGA ? :D

cOnfuSeME said...

adehh..promote bnda yg i meme doh xkan pkai..hehe

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers