Sebelum tido tulis diari dulu.Teheee

Assalamualaikum...

Malam nie penat.Ntah nape penat sangat. Sebab rumah nie dah seminggu renovate.Tak lagi siap. Hari hari asyik kene menyapu debu debu dan sampah dari sisa-sisa renovation nie. Tekak pun rasa perit sangat sebab asyik hidu debu debu ceiling fiber nie.

Korang sebelum tido buat apa ek?

Ade yang mandi dulu sebelum tido. (syok la tido.freshhh gitueww)

Ade yang makan dulu sebelum tido.(esok bangun naik sekilo berat badan an?)

Ade yang bergayut dulu sebelum tido.(gayut atas pokok?jangan~~~)

Bulan plak tulis diari sebelum tido. Ahakss.Ala ala berangan gituew~
Tapi tue dulu la sekarang nie sebelum tido dan bangun tido mengadap blog je.Hahahaha.

Sebelum tido amik wudhu dulu.Kalo tak mimpi kene cekik antu kak limah.ahakss

psstt~ nak tido dah nie. Samat malam semua~

20 comments:

Salim Harmanain said...

sy sblum tido lyn lagu jiwang dlu..hehe

Bulan said...

@ salim

adess.tangkap leleh la nie.

najihah sahami said...

sebelum tdor ai layan entry u ni dulu. ahaks!

Bulan said...

@mish

nie i sayam u ketat ketat nie.ahakss

noorae said...

cam gtu plak ye. btw..sweet dream =]

Bulan said...

@ noorae

ahaks..nyte too.sweet dream ;)

cik ayin said...

sebelum tido wajib berangan dulu..heee

dak eina said...

awalnye u tido kakak cantek.. hihi.. ok nite k yunk! :))

rara pinkmafia said...

sblm tito dgr lagu sedetik lebay dulu taw =)

ADfeez said...

sblm tdo .. aD akan post mortem apa yg berlaku sepanjang hr tu.. hehe
so blh tau apa yg aD da buat.. hehehe
tp kekadang tu letak bantal je da zzZZZ :P

Red said...

tips nak buat lelaki suka kat perempuan sudah direview

link:
http://gitarputeh.blogspot.com/2011/05/segmen-tips-red-tips-lelaki-nak-suka.html

Ardini Humaira said...

kakmi minum kopi b4 tdo kah2... gilos dop ;p

missh chiorika said...

sebelum tido lyn lagu sambil berangan jap ...
hehe ...

Bulan said...

@ ayin

tue dah mmg wajib sayam oit =p

Bulan said...

@ dak eina

dik chantek.sy mmg tido awl.ehee

Bulan said...

@ rara

hahahha.jiwang ek rara nie. =p

Bulan said...

@ aDfeez

bgus2.kne amal selalu kn.bleh la muhasabah diri. =)

Bulan said...

@ kakmi

leh tido ko minum kopi tue?

Bulan said...

@ missh

tu mmg wajip kan? =p

sarah mohamad said...

saya sebelum tido pakai losyen. hiks dah jadi habit. hihi

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers