Kebiasaan yang diabaikan

Assalamualaikum...

Semalam seharian tak update kan? Maaf la semua,Bulan sakit kepala---->migrain. Kempunan nak makan kerang rebus pun terbantut. Selalu nye bila dapat makan memang pelahap giler.

Ok terus kepada tajuk entri. Tajuk yang agak siyes nie. Makan dalam makan dalam. Wengss~

Apa korang rasa bila kebiasaan atau rutin korang terganggu atau x smooth dah?

Sebagai contoh, korang berkawan ngan someone. Dia selalu contact korang (tengahari,petang dan malam seblm tido),dan memang korang dah terbiasa dengan dia buat macam tue.So,korang selalu tunggu la panggilan dia. Dah jadi kebiasaan. Namun sejak akhir2 nie,Dia dah tak lagi contact korang macam dulu. Bila dia tanya macam alasan yang dia bagi. Busy la banyak keje la. Ok terima je kan pape alasan dia. Masing masing buat hal sendiri. Apa perasaan korang?

Mungkin dia dah ada aweks la tue. So,tak ada masa nak melayan or call korang kan. Nati kang tak pepasal perang beso dia ngan aweks dia. Haru mak oi!

Bagi Bulan, susah Bulan nak hadapi perubahan kebiasaan nie. Bulan pernah dan sedang hadapi kesulitan hati sebegini.Mungkin sebab dah terbiasa dengan layanan dia. Bila dia dah tak lagi buat begitu,ignore je kita.Apa boleh buat kan. Hati orang susah nak diduga. Mulut kata lain Hati kata lain.Lagipun kita yang jadi mangsa kan. Mereka tak pernah fikir apa yang kita rasa. Bagi mereka asal senang dan membahagiakan hidup mereka itu sudah cukup kan? But life must go on. Kata mat salleh tepi umah =p

Sape leh teka.Apa Bulan fikir masa snap gambo nie?

psstt~ pergi la KAMU jika mahu pergi.Saya tak kan halang dan kacau lagi. Pergi la KAMU

Erkk.Baru perasan  dah lama tak letak gambo sendiri kat entri.ehee

4 comments:

cik ayin said...

ala...serius nya muka..heee


senyum la sket :))

missh aryeika said...

redha jea pe yang berlaku yea yunk ...
jgn seriyes sgt muke tuh :)

najihah sahami said...

err..yunk...u nk halau i sekali ke...i memang bizi lately..hak2..perasan jap.

sabor ye yunk,

eRza farEeha said...

sabo ye yunk..mmg bzy kot someone tuu..hoohoo..
u ngh pk 'bile nk mkn kerang rebus kn?'hehe

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers