Update Gathering yang dah basi:: Meet Up ke-3

Assalamualaikum...

Eheee.Baru gedikgedik nak update pasal gathering. Eh eh boleh dipanggil gathering kot. Sebelum nie layak panggil meet up je. Tak hape la kan..nak jugak sebut gathering. Muihihihi.

Alhamdulillah..Persahabatan di alammaya kami berlanjutan ke alam realiti. Nie meet up kami ke 3. Dengan kehadiran blogger-blogger baru kami jumpe. Memang happening la. Makanmakan borakborak main bowling. Ingat nak karok. Tapi mahal la plak RM70 sekepala.Kalo tak memang test suara la ktorang.Hahahaha

Kali nie meet up nie dimeriahkan oleh 4 blogger selain dari kami iaitu:
Adik ok! sebab Bulan kakak!Muihihihi tua nye.

Sab- cantik! tue je bleh cakap bile mula-mula tengok dia. fashionista.kecik je. Tapi comel lah!
Zaty- malumalu kucim. senyum je memanjang.hahaha
Shag - 1st time jupe mmg kecoh.banyak mulut. ade je modal dia nak buat lawak.hahaha

Lagi sorang blogger jap lagi ye.

Yang nie korang tak yah kenal ye. Tak larat Bulan nak tulis.Hahahaha

Ni la sorang lagi blogger tue. Afiq Din. korang teka sendiri la mane Afiq ye. 

Afiq- hahaha malumalu dia datang jupe ktorg.Dia datang tegur Mish je. Sorry ye fiq next time kite main 2 game ye bowling tue.Ahaksss

Mungkin nie meet up terakhir. Sebab Ieyla dah habis study. Mish pun akan posting ntah kemana. Harap2 dia dapat ke sabah la ye. Menabur bakti di sana.Hahahaha.InsyaAllah, kalo boleh nak sangat berkumpul lagi. Nak main ice skating sama-sama. Naik genting sama-sama


pssttt~ Indah kan sebuah persahabatan/perhubungan andai kita menghargai satu sama lain.

13 comments:

najihah sahami said...

oit..awat doa hang ni zalim sgt haa? nak kena sekeh toi la minah ni. adess....

sarah mohamad said...

nak jugaaaak jumpa! hiks

cik ayin said...

bestnya..akak...bila nak jumpa ayin??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bulan cantik pki warna kuning.akak lum pernah guna kuning tau!

zikeryhassan said...

saya je xpenah jumpa mana2 blogger lagi. huhu. selalu jumpa istiqomah je :P

Resep Nasi Goreng said...

cantik2 dan manis2 perempuan2 yg ada di foto

ADfeez said...

bila turn kita lak bulan? ngeeee~ :P

Afiq Din said...

moga mish dpt la g sabah tuh... xpon sarawak...

akU GaDis said...

saya adik anis! hehe

nk jumpe korang lagi :(

eRza farEeha said...

wahh...br update ye yunk!hahaa...
gmbr 1 jep!adehh...

nelly said...

wah , bestnya !!!

Izyan Masri said...

OHH TIDAK.GATHERING2 MCM NI YANG YAN JELES NI.EYH,BOLEH KATA MAHAL JUGAK 70 SEKEPALA EYH.NASIB BAIK BUKAN BEKEPALA PALA ATAU BESAR KEPALA (':

Woofer Storm said...

bestnya dorg dapat jumpa2..heheee
*teringin gak nak ke gath2 ni,tapi tak layak kot..hehee follow blog cumil ni^^

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers