Follower 1000 tapi komen....tak sampai pun 10 =(

Assalamualaikum...

Last update 3 hari lepas kot. Hari nie aku tak keje. So,boleh la buat assignment yang tak berapa nak berlambak lambak nie. huhuhu.

Korang tengok tajuk entri tue. Sentap mak nyah~ auwwww gitu. =p

Aku sentap?! Langsung TAK!

Aku sedar aku sekadar blogger picisan.Blog ntah apa apa Entri pun tak best.Banyak jiwang (kata Nazirul Hazwan). Gojes pink je lebih.Erkk,nak jugak puji disitu. =p

Korang datang singgah tak komen pun tak apa. Jadi silent reader je pun tak pe.Ada jugak orang teman 'Tentang Bulan' nie dikala aku tak teman dia.Eheee

Tapi korang drop message kat Shoutbox tue.Kompem aku tak terjah balik sebab aku tak ada masa nak terjah korang. Dulu aku ada janji nak terjah korang kan?Minta maaf la ye. Janji tinggal janji. Dulu aku janji macam tue sebab aku tak tahu apa kemungkinan dan keadaan aku untuk hari esok. =(

Kalo dulu aku ada masa nak blogwalking dan komen tiap blog yang aku follow. Tak sekarang nie tak sempat.Memang tak ada masa. Minta maaf la ye sayam sayam semua.

Tang follower aku ramai. Ramai ke 1000++? Sikit je. Lagi banyak 2000 kan?Hahaha.

Itu hasil blogwalking dan contest dulu. Kalo tak kerana dua dua cara tue follower aku tak la sampai ke angka sekarang nie.

Korang follow sebab korang join contest. Korang follow sebab korang nak tambah follower korang kan? Aku dari mula-mula blogging memang tak pernah nak amalkan tradisi 'i da follow u,follow me back ye'. Itu bukan cara aku la. Blog yang aku follow dengan ikhlas blog yang aku suke baca dan aku akan komen. Kalo tak sempat sekadar silent reader.

Angka 1390 tue hanya angka palsu. Kalo nak dikira follower aku sebenarnye tak ada la 1000. 100 pun tak sampai kot. Sejak aku tukar domain http://yeppeogirls87.blogspot.com -----> www.nazifazali.com. Memang korang tak akan dapat update dari aku. Tiap kali aku update entri pun 3jam lepas publish baru korang dapat. Tue pun pada follower yang follow aku selepas aku tukar domain.

Tak apa la. Aku sekarang bukan nya aktif berblog pun. Bukan pekerjaan utama aku dah. Bukan kegemaran utama dah. Kalo aku ada cerita pandangan dan luahan untuk di kongsi. Ya,aku akan update.


Lama tak show off gamba sendiri kat blog sendiri.Hahaha. Nah korang!Gamba terbaru aku. Abaikan bagasi balik kampung aku tue.Sibok je nak interprem =p

psstt~ aku teringin nak makan takoyaki!

20 comments:

peep said...

olomok muke mcm bulan la :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..akak pun komen tak byk bulan.takpe lah.bulan wat je entri..nnt akak jln2 akak drop komen.klu akak singgah sini tak rasanya jarang kot akak tak komen entri bulan kan?

najihah sahami said...

takoyaki kat mid. hehehe..yunk..i ade. i komen2 sokmo u punye entry bila i online. heheh

Lieyda said...

ololo xmau sedih2.biasalah,berblog bia iklas cik bulan. peace ;)

dak eina said...

sme la kte ifa. hihi..

cik ayin said...

keep blogging la kak bulan..hee :)

Cik Miera said...

yunk.. sama la.. i punye follower lagi la cikit dr u... huhu

nelly said...

tajuk tu , terasa ni hehehe

kyoshi_sousuke said...

lalalaa~

ADfeez said...

ermmmm aD pun cmtu jugak.... tula.. boleh x kalo nk suruh org x follow kita? :P

sarah mohamad said...

ish! nape taknak aktif, patut pun bulan jarang2 je update. saya ni haa yang tunggu bulan update tau :)

caliph shuriken said...

bagasi tu utk afundi kuar kn, hukk...

qasehraihan said...

waaa...nape ni..

pendekar berkuda penipu duit org..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

qasehraihan said...

siapa kawan kamu bulan???panas ni..huhuhu

emel saya: pokaz2000@yahoo.com

Ujang9897 said...

tuka domain mmg masalah cmni ek..



*siapa kwn mgsa PB tu

.: iEyLa :. said...

uishh..sentap tu..hihi...
i klu slalu je on9 i komen yunk...
klu xde komen tu maknenye i xwujud la kt sni..xpe.i ade..hihi

chemay said...

nak perg mana siap ade bagasi tu
:)

Tengku Nizam said...

ehhh, komentak? bukan komentar ke? :p

SofieyAzwa said...

Sekarang nie org follow je. baca ntah laa,komen jarang sekali. Kan?

adan said...

comelnyer bulan.. ^_^

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers