Gula-Gula dan 24:7 k-pop malaysia??

Assalamualaikum...

Bangun tadi sebab terkejut tukang rumah duk degung degang kat luar. Bising tol! Teka la pukul bape Bulan bangun.Hahahaha.

Korang baca tajuk entri tue dah leh agak kan cite ape yang Bulan nak bagitahu. Huhuhu. Dah banyak blogger buat entri pasal negara kita nie lahirkan artis ala-ala k-pop gitueww(boy and girl band korea). Masa mulamula baca tak tahu nak buat reaksi ape. Cume gelak je boleh. Bulan ambik port gak sebab Bulan nie peminat setia 'anak anak ikan' korea nie.

Sebab minat? Suke tengok dorang menari. Kemas dan best lah! Muka pun comelcomel je sume.Hahahaha. Musik mereka sesuai dengar telinga Bulan.


Super Junior:: Memang Die Hard Fan abes lah!

kalo yang girl band.Bulan suka After School.

So,disebabkan fenomena sebegini. Maka lahir lah k-pop Malaysia. Gula gula dan 24:7. Gulagula nie ala-ala Wonder girls. Hakhak tuih! 

Alahai. Bajet cun la nie? 

Perghh! yang tengah.Siap tunjuk 6pack lg.Huhuhu Muncet je wa tgk.

Ermm.Nie opinion Bulan je la. Jangan plak yang duk minat dorang (gulagula dan 24:7) mai serang wa ye. 

Tak payah la ikut dorang.Adat dan agama dorang tak membataskan semua nie. Agama kita ada batasnya sampai nak buka dedah perot paha sume tue. Tak perlu kot. Nak tunjuk bakat ke nak tunjuk perot dan paha. Dorang tue biar lah dorang. Dah memang dunia hiburan dorang macam tue. Boleh dikatakan 60% sumber kewangan korea adalah dari entertainment dorang. Even kalo event apa apa pun dorang tak jemput menteri. Dorang jemput artis dorang. So,tak payah la ikut cara dorang.Nak minat boleh.Layan je untuk halwa telinga. 

psstt~ Bulan layan time stress dan tension study.huhuhu

16 comments:

sweet stalker said...

sumpah atien menyampah ngn dyeorg. kesian pun ade.. huuu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe...sis leh gelak jek

Gayahspears said...

layan jelah..huhu

Gayahspears said...
This comment has been removed by the author.
nunui Joe said...

dorg ada yg bukan beragama Islam.
Yalah kan. Tapi xkan agama dorg x ajar kot cara-cara berpakaian yang sopan kt dorg. huu

sweet6teen said...

pnah dgr gak sblum nie pasal geng2 nie..haha..nak gelak lahh...

►AdamXis◄ said...

assalam...yg tgh bukak baju tuu kelakar...bukan six pax tuu...tuu dah sikit pax...hahaha

akU GaDis said...

kecian dgn dorg ni,, nk jadi ala2 korea.. kpop konon,, x shesuai.. kih3.. kelakar ada la,, :D

Farah Shamsudin said...

huhu.. no komen.. tapi nak komen juga.. biarla depa kan..

sarah mohamad said...

lagipun bulan, watpe nak tiru kpop tuu. kalau ada bakat, cari lah identiti sendiri. contohnya aizat ke, black ke sapa2 lah. ni tiru artis korea. apekehel. :)

Anonymous said...

bkn na ckp pe la.. yg group gula2 tu..yg kristian tu fine.. xkesah.. tp yg melayu tu.. pose tonggek.. bju seksi.. ya allah,, kte kan owg islam.. haih..perlu terang ke? paham sndiri la cik kak.. yg 24:7? x perlu kot..

Pjaz a.k.a kud0o said...

eeee x suka!!!
menyampah!!

kalau grup gula2 tu sume kristian x pe,
ni ada jugak melayu,
eee~x suka!!!

caliph shuriken said...

x perlu tiru laa, huh...

latest en3: fast five

miseu aizal said...

salam...peyhhhhh gler ar...nk tbik pun pikir 10 kli....korang nk jdik kpop lbih baik korang jdik mpop dulu...skunk pun krang dh ditentang hebat apatah agi kalau kat korean nun...krang mcam kpop tuh leh gak tpi ingt2 ar kita dok malaysia kan cam depa...bnyk2 ar istighfar..anyway kalau krang rse btul trus ar pejuangan krang...ak akan sokong krang kalau krang jadik HOT cam BIGBANG,2PM,SHINEE,2NE1 n SNSD...

Nia Oshin said...

group lelaki tuh , perut diorang ta bole blah ~

roby street said...

Kalau Malaysia ingin melahirkan Boyband & Girlsband yang berkualitas harus Training di Korea , seperti yang di lakukan Boyband and girlband Indonesia yang sudah menembus INTERNATIONAL nama Boyband and Girlsvand itu adalah S4 & S.O.S mereka adalah lolosan Galaxy SuperStar,mereka training hampir 1 tahun di South Korea dan lagu mereka pun di buatkan Oleh musisi Korea-Indonesia dan menjadi 1 label dengan 4Minute dan PSY, kalian bisa buka di You tube S4-She Is My girls dan S.O.S- Drop it low, mereka adalah Boyband and girlband Indonesia pertama yang berhasil menembus INTERNATIONAL dan di minati oleh 68 NEGARA dN mereka pernah menempati Posisi 1 dan 7 di Channel V

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers