Kalo Bulan Tak Ada Sini,Korang jangan Rindu rindu ye

Assalamualaikum...

Makin malas nak update blog. Kenapa ye?Tak ada idea?Busy?Ermm.Betol la tue.Memang tak ada idea. Lagipun Bulan sibuk dengan Online Business nie ---->Pretty Lens Store

Bila dah banyak order dari customer,memang memeningkan. Tambah plak dengan supplier yang cakap macam keling tuh! Orang mintak lain,lain plak yang dia bagi. Alih alih Bulan yang kene maki dengan customer.Huhu sabo je la.

Ok,korang mulai esok Bulan akan jarang dah blogwalking. Update tue InsyaAllah,sehari 1 entri.Tue pun kalo ade idea nak tulis.eheee Tapi nak blogwalking memang tak sempat kot. Kalo ade masa Bulan jadi silent reader aje. InsyaAllah,Bulan terjah korang nati.

Sebabnya,Bulan dah balik UIA. Semester pendek dah bermula. banyak hal kene selesaikan. Final Year Project tak lagi siap dan kelas lagi. Walaupun semester nie Bulan hanya amik 2 subjek.Bulan ada banyak hal yang perlu diselesaikan. Online shop. Part time job. Study. Mase nie la Bulan nak naikkan pointer. Sebab subjek tak banyak.

korang leh cari Bulan kat sini ye.

FB ----> Nazifa Mohd Zali (Cik Bulan)

Twitter-----> NazifaMzali

Formspring -----> NazifaZali (tanye je pape ye)

Tumblr ----> fly2damoon (second diary)

Korang leh add Bulan kat FB, follow Bulan kat Twitter dan Tumblr ok.Eheee

Sayang korang semua ^_^

Gambo Tuan Tanah. Maka 'Harus' lah!


psstt~~ sekarang nie kene usaha cari pendapatan sambilan selain belajar.Kalo boleh tak nak mengharapkan duit Abah dan Mama.

11 comments:

iszieylyanziy said...

jom bertweet,,hahaha

zikeryhassan said...

wah! selamat maju jaya ye cik bulan

cik ayin said...

ada twitter ye...jom tweet2..heee

cikida said...

wahhh,,gud luck cik bulan ..caiyok2 !

eRza farEeha said...

gud luck yunk//ehhehe

Mrs.Yie said...

gud luck bulan..semoga apa yg di lakukan selama ini membuahkan hasil yg setimpal.. :)

najihah sahami said...

mak ai..semua org macam makin bizi je ni...:(

jmpa kat Kl yunk!

sarah mohamad said...

bulan yg cantik bulan yg manjaaa. *takde kena mengena dengan entry. hihi


takpe bulan, take ur time. nanti biar saya je yg selalu datang ke blog bulan ye. hihi


ps: nak add fb bulan tau. nati approve :)

Gayahspears said...

amboi.. makin bz dr aku ya..hihi

n!da said...

bukan wajib ke? hohoho

caliph shuriken said...

oic run biz jgak.. gambatte ^^

latest en3: unknown

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers