Mama,I Love U :: Happy Mother's Day

Assalamualaikum...

Baru sampai UIA pukul 5 pagi tadi. Huhu Turun bas terus naik teksi.Wa kene tambang RM12 woo.Mahal. Harga midnight.Kalo dulu ada la orang nak datang amik kat greenwood tue. Sikalang?Tak ada woo.Hukhukhuk.

Hari nie Mothers Day kan? Dengar dengar ada orang cakap haram sambut Mothers Day nie.Ermmm,no komen (bajet artis).Hahaha. Tentukan niat ye puan puan. Niat kita nak hargai ibu kita. Eh eh,hari hari kene hargai kan? Ye,memang pun.Hari hari kene hargai ibu kita. Tapi tak salahkan pilih 1 hari untuk kita hargai dia. Bagi dia tacing sket. Bukan mama Bulan yang tacing.Tapi Bulan yang tacing.Eheee

Tacing jap.Mama buat Mango Sticky Rice semalam.

Juadah terakhir Bulan sebelum naik bas semalam.Hukhuk.Sedih woo.

Along sayang mama sangat sangat.Mama tak pernah biar Along dalam kesusahan. Bila Along ada masalah.Along call Mama. Tak sempat Along nangis.Masalah tue dah settle. Mama suka membebel. Sebab tue la Along pun suka membebel.eheee. Along kene marah Abah.Mama bekap Along.Yes yes! 

Mama cakap Mama dah tak risau kan Along sebab Mama campak je Along kat mana mana kompem Along leh hidup.Ehee Tapi Mama tipu,sebab sekarang nie Mama sibuk duk suruh Along kawin.Huhuhu. Ala mama.Muda lagi nie 24tahun.hekhek.tak puas lagi hidup SINGLE nie.Ada jodoh kawin la. 

6 Mei hari tue bufday Mama.Kami adik beradik dah sambut bufday mama sekali dengan mothers day.eheee

psstt~ nak kemas barang,baju,nak lap kipas dan tingkap.esok kelas da start.Eheee part time job pun dah start. Bulan dah mula busy. Jupa lagi korang!

7 comments:

harrazdani said...

hargailah ibu kitaselagi ada hayatnya...:-)

eRza farEeha said...

syg mama..heee...:):)

ADfeez said...

syang mama jugak...eh mama bulan :P

Anishaway said...

oh cik moon share sikit Mango Sticky Rice lah, terliur nihhh. haha

happy mother's day n belated bday to mama cik moon ! ;)

sarah mohamad said...

sedap nyaaaa. dah lama tak makan buah pauh. hihi

caliph shuriken said...

sama ar start bz jgak dgn event, huh...

latest en3: unknown

apik pehe said...

tak penah rase lagi la makan benda tu..hehe..nk!!!

pegi la kawen bulan..tak baik tau wat ibu tertunggu..hehehe

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers